Brandstempel laten maken in Utrecht

Snelle levering brandstempels voor Utrechtse bedrijven.

Wilt u uw logo of naam inbranden op hout, leer of kunststof? Schaf dan bij ons een brandstempel aan. Wij maken deze voor u compleet op maat en naar wens. U kunt vanuit Utrecht online bestellen of stuur ons een e-mail met uw bestelling. Uiteraard kunt ons voor een antwoord op uw vragen ook mailen, bellen of chatten. Onze klanten geven ons een hoge waardering.

☑️ Kies het juiste type brandstempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw brandstempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ De levertijd voor een brandstempel is ca. 5 werkdagen

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Snelle levering van uw brandstempel in Utrecht.

Kantoorstempels.nl is DE specialist in het maken van al uw brandstempels in Utrecht. Wij leveren inmiddels veel brandstempels en kantoorstempels in Utrecht en omstreken. Wij kunnen uw elektrische stempel maken in ieder gewenst formaat en wattage. Hoe groter de stempel hoe hoger de wattage. Ook leveren wij in Utrecht een netspanningsregelaar voor uw brandstempels. Deze heeft u nodig als u in zacht hout wilt branden of andere materialen als gewoon hout. 

U kunt dan de warmte zelf afstellen op het materiaal waarin u wilt gaan branden. Enkele toepassingen voor brandstempels zijn: hout, b.v. pallets, meubelstukken, broodplanken e.d. Leer, leren riemen, labels of kleding uw eigen brandafdruk meegeven.

Extra accessoires voor uw brandstempels:

Brandstempelstandaard

Vervangend verwarmingselement

Tafelstandaard