Brandstempels

Brandstempels met logo voor in hout en nog in veel meer materialen

Met brandstempels kun je in hout, pallets, leer, kunststof, rubber, karton, kurk, fineer en heel zacht hout brandmerken. Deze brandstempels worden heet en laten daarna een duidelijk brandmerk achter. Zelf een brandmerkstempel maken met logo doe je nu snel en gemakkelijk.

Electrische brandstempels Alles met uw eigen tekst en logo Levertijd brandstempels 1 à 4 werkdagen

Brandstempels

Brandstempels met logo voor in hout en nog in veel meer materialen

Met brandstempels kun je in hout, pallets, leer, kunststof, rubber, karton, kurk, fineer en heel zacht hout brandmerken. Deze brandstempels worden heet en laten daarna een duidelijk brandmerk achter. Zelf een brandmerkstempel maken met logo doe je nu snel en gemakkelijk.

Electrische brandstempels Alles met uw eigen tekst en logo Levertijd brandstempels 1 à 4 werkdagen

Wilt u indruk maken met uw bedrijf en een onvergetelijke indruk achterlaten op uw doelgroep? Ontdek de mogelijkheden van een brandstempel. Dit stuk gereedschap is voorzien van een houten handvat en beschikt tevens over een verwarmingselement en gravure. Hierin is bijvoorbeeld een logo, beeld of afdruk gegraveerd. Op die manier kunt u efficiënt in leer, kurk, hout of kunststof branden. Hoe fantastisch is dat! Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld en bent u benieuwd naar wat er zoal mogelijk is? Een brandstempel laten maken doet u natuurlijk in onze stempelfabriek! Wij helpen u namelijk graag in uw zoektocht naar de juiste brandstempel voor uw bedrijf.

 

Brandstempel met logo laten maken

Een brandstempel kan geheel gepersonaliseerd worden met eigen tekst of logo en dat is inbegrepen bij onze prijs. Let er wel op dat de tekst niet te klein is.

 

Brandmerken van uw logo met een brandstempel

Bent u op zoek naar een brandstempel met logo? Zoekt u naar mogelijkheden om een brandstempel te maken? Een brandmerk maken is mogelijk via Kantoorstempels.nl. Met een brandmerkstempel kunt u markeren in allerlei soorten materialen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld zelf een logo in hout te branden. Hout brandmerken heeft dankzij onze brandmerkstempels een fantastische uitstraling. Dit wordt niet alleen door u opgemerkt, maar vooral ook door klanten en relaties met wie u zaken doet. Een goede reden om een brandstempel te bestellen in onze veelzijdige webshop. Wij hebben ook voor uw bedrijf een passende oplossing inzake een brandmerk laten maken of een brandstempel met eigen logo.

Brandstempels zijn geschikt voor het branden en merken van hout of pallets, vlees, leer, kunststof, rubber, karton, kurk, fineer en heel zacht hout. Brandstempels zorgen voor een heel precies brandmerk op het gewenste materiaal en zijn gemakkelijk voor iedereen te bedienen. De elektrische brandstempel wordt vooral gebruikt door meubelmakers, kunstenaars (Horeca)ondernemers en industrie- en magazijnmedewerkers. Het houten handvat wordt gebruikt om het montuur goed vast te kunnen pakken en het metalen verwarmingselement (met gravure) zorgt er voor dat de stempel wordt geplaatst. De afdrukken en brandmerken zijn blijvend en daarom bieden wij de hoogste kwaliteit brandstempels.

 

Brandmerken

Brandstempels hebben een unieke werking. Door de hitte van het verwarmingselement wordt de messing met uw eigen ontwerp gebrandmerkt in het materiaal. Een brandmerk maken voor op uw horeca-inboedel, pallets of kunstwerken met eigen logo, doet u bij ons zonder enige moeite. Met een brandstempel is het mogelijk om in materiaal te branden. Dit is mogelijk in onder andere hout, kunststof, leer en kurk. De meeste brandstempels zijn standaard afgesteld op hout, maar het is ook mogelijk een brandstempel te laten maken die u gebruikt om karton of zacht hout te brandmerken. Naast een brandstempel maken kunt u bij ons ook terecht voor een warmteregelaar. Hiermee regelt u de perfecte temperatuur voor iedere ondergrond. Een goede reden om een brandmerk stempel te laten maken in onze webshop. Wij hebben alles in huis om uw wensen te voltooien.

 

Brandmerk

Bent u op zoek naar een brandstempel met logo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van een brandstempel met eigen logo voor bedrijven. Een brandstempel logo gebruikt u bijvoorbeeld om een afdruk te maken in verschillende materialen. Hiermee geeft u een perfect visitekaartje af aan de klanten met u zaken doet. Natuurlijk kiest u voor een brandmerk van topkwaliteit en daarom moet het bestand dat u uploadt aan de juiste voorwaarden voldoen. Maakt u zich echter geen zorgen, want wij helpen u graag bij een brandmerk laten maken voor uw onderneming.

 

Brandstempel laten maken

Bent u op zoek naar kwalitatieve brandstempels voor bedrijfsmatige doeleinden, maar bent u tot op heden nog niet geslaagd in uw zoektocht? Dan heeft u een goede reden om bij onze website uw ontwerp te uploaden. Wij hebben namelijk de juiste elektrische brandstempel in huis om uw wensen te verwezenlijken. Op die manier bent u verzekerd van een brandstempel met eigen logo. Een brandstempel eigen logo moet natuurlijk wel aan uw verwachtingen voldoen en daarom zetten we bij Kantoorstempels.nl in op goede begeleiding en indien nodig advies op maat.

 

Brandstempel hout

Wilt u uw logo branden in hout vanwege de wens om logo te brandmerken in hout? Dan kiest u voor een brandmerk stempel van hout die hiervoor geschikt is. Gelukkig heeft u bij ons de keuze uit een ruim assortiment dat geschikt is om te brandmerken of graveren in hout. Dit is een goede keuze als u bijvoorbeeld werkzaam bent als meubelmaker. Het hout dat u bewerkt is met uw eigen logo te brandmerken. Wist u dat de gravures afneembaar zijn? Dit stelt u in staat om snel te wisselen van gravure. Wilt u een logo branden in hout? Of zoekt u een kwalitatieve brandstempel van hout? Een logo brandmerken in hout is mogelijk dankzij Kantoorstempels.nl. Kortom: geef een extra cachet aan uw product en kies voor een logo in hout branden met een van onze electrische brandstempels. Wij hebben namelijk een brandstempel in ieder gewenst formaat.

 

Brandstempel leer

Naast een brandstempel hout zit u bij ons ook goed voor een brandstempel voor leer. Om een logo te branden in leer, moet een stempel aan een aantal eisen voldoen. Dit gaat natuurlijk ook op als u wilt markeren in materiaal zoals hout, karton of kurk. Wij hebben daarom de juiste brandstempels in huis om dit voor u te realiseren. Kies daarom voor brandstempels kopen bij Kantoorstempels.nl en laat ons u bijstaan in uw zoektocht naar een geschikte brandstempel om een logo te branden in leer. Voor vragen of advies neemt u contact op met onze klantenservice.

 

Waarom brandstempels laten maken bij Kantoorstempels?

Een brandmerk laten maken in onze stempelfabriek is om meerdere redenen interessant. Zo kunt u een stempel laten maken met eigen logo, tekst of afbeelding. Wat u vóór 15:00 uur bestelt, gaat vaak dezelfde werkdag nog mee met de post. Het maken van een brandmerk doen we al sinds 1993 en dus kunt u te allen tijde rekenen op een uitmuntende kwaliteit. Een brandmerk maken doet u daarom in samenwerking met onze stempelfabriek. Zelf een logo in hout branden is mogelijk dankzij onze expertise. Upload uw ontwerp en profiteer direct van al onze voordelen. Zodra u een van onze stempels heeft geprobeerd, wilt u niet anders meer. Een goede reden om nader kennis te maken!

 

Brandstempel kopen

Wilt u dolgraag een logo in hout branden of wilt u een brandstempel bestellen om een afdruk te maken in bijvoorbeeld kurk of karton? Bij Kantoorstempels.nl bent u op de juiste plek. Binnen enkele dagen is de gewenste stempel klaar en wordt hij naar u toegestuurd. Dit stelt u in staat om de stempel in te zetten voor allerhande activiteiten. Vandaag bestellen en morgen al stempelen? Aarzel niet, maar upload vandaag nog uw ontwerp, dan gaan we direct aan de slag met de productie. Wij zijn namelijk dé specialist in een brandmerk stempel laten maken en zien erop toe dat uw bestelling voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Brandstempels laten maken met eigen ontwerp

De werking van een brandstempel spreekt voor zich: maak een brandmerk in leer, hout of bijvoorbeeld kunststof met een zelf ontworpen brandstempel. Bij ons ben je in één keer klaar, je bestelt gemakkelijk een complete brandstempel met handvat, stekker en eigen ontwerp. Zelfs de gravure zit bij de prijs inbegrepen.