Colop Classic 2400

Colop Classic 2400

Hoge kwaliteit kantoorstempel Colop Classic Line 2400. Stempelautomaat voor uw bedrijf.

Meer informatie

Afdrukformaat: 58 x 27mm

56,82 Excl. btw
68,75 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Classic 2400 - Uitstekende Zelfinktende Stempel voor Langdurig Gebruik

Ontdek de betrouwbaarheid van de Colop Classic 2400, een zelfinktende stempel die ideaal is voor frequent stempelen. Deze stempel is voorzien van een ingebouwd stempelkussen dat tot wel 4.000 à 7.000 afdrukken kan maken, en heeft een stevig metalen montuur voor langdurige prestaties. Met een maximale afdrukafmeting van 58x27 mm biedt deze stempel voldoende ruimte om uw tekst of logo te laten zien.

Het onderhouden van de Colop Classic 2400 is gemakkelijk, omdat het stempelkussen moeiteloos vervangbaar is. Als de tekst op het plaatje niet langer klopt of als u een ander logo wilt, kunt u gewoon een nieuw tekstplaatje bestellen zonder de hele stempel te vervangen, wat u kosten bespaart.

 

Voordelen:

  • Het ingebouwde stempelkussen gaat tot wel 4.000 à 7.000 afdrukken mee, waardoor u lang kunt stempelen zonder de inkt te vernieuwen.
  • Het stevige metalen montuur zorgt voor duurzaamheid en maakt de stempel ideaal voor frequent gebruik.
  • Met een maximale afdrukafmeting van 58x27 mm heeft u voldoende ruimte om uw tekst of logo duidelijk weer te geven.
  • Het vervangen van het stempelkussen is een fluitje van een cent, wat het onderhoud eenvoudig en tijdbesparend maakt.
  • Als uw tekst of logo verandert, kunt u simpelweg een nieuw tekstplaatje bestellen zonder een volledig nieuwe stempel te hoeven aanschaffen, wat u kosten bespaart.

Met de Colop Classic 2400 kiest u voor een hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en veelzijdige stempel die perfect past bij uw zakelijke behoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.