Trodat Professional 5204

Trodat Professional 5204

Trodat Professional 5204, zelfinktende stempel. Compleet met inktkussentje en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 56 x 26mm

59,31 Excl. btw
71,77 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Trodat Professional 5204 - een duurzame en veel gebruikte stempel

Betrouwbare stempel van top kwaliteit met een formaat van 56 x 26 mm (6 regels). Stevige Trodat stempels bestellen, apart inktkussen is niet nodig. Deze stempel heeft een ingebouwd kussentje met een afgesloten systeem tegen uitdrogen van het inktkussentje. Keuze uit stempelinkt kleuren: Zwart, Blauw, Rood of Groen. De Trodat serie kan 4.000 tot 7.000 afdrukken aan met maar 1 stempelkussen.

Duurzame, robuuste zelfinktende stempel Trodat Professional 5204. Het tekstplaatje van de stempel is max. 56x26 mm. Met onze stempelgenerator kunt u eenvoudig zelf de stempel vinden. Het geïntegreerde stempelkussen garandeert duizenden schone stempels. De kleur van het kussen is zwart-wit. Vervangende pads zijn uiteraard te bestellen in onze Stempelshop. De tekst/logo opdruk is bij de prijs inbegrepen. De stempeltekst is duidelijk leesbaar door het praktische indexvenster van de Trodat Professional 5204.

 

Ontdek de voordelen

 • Eenvoudig stempelplaatje vervangen: Geen gedoe meer als de tekst verandert; het stempelplaatje van de Trodat Professional 5204 is moeiteloos te vervangen.
 • Inktkussentjes los verkrijgbaar: De stempel wordt geleverd met inkt op waterbasis, geschikt voor niet-glad papier. En als de inkt op is, kunt u moeiteloos extra inktkussentjes (6/56) bestellen.
 • Online ontwerpmogelijkheden: Laat uw creativiteit de vrije loop met onze intuïtieve online opmaakmodule. Bekijk een drukproef op ware grootte voordat u de stempel bestelt.
 • Geschikt voor tekst en logo: Personaliseer uw stempel met tekst en/of een logo. De Trodat Professional 5204 biedt ruimte voor zes regels tekst of een afdrukformaat van 56x26 mm.

 

Online ontwerpen van de Trodat 5204

Ontwerpen op maat is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de Trodat Professional 5204 kunt u online uw stempel vormgeven en een drukproef op ware grootte bekijken. U kunt hem printen en na goedkeuring kunt u de Trodat 5204 bestellen

 

Krachtige duurzaamheid

Het robuuste en compacte montuur, vervaardigd uit duurzame materialen, maakt de Trodat Professional 5204 niet alleen sterk maar ook uiterst duurzaam. In deze sectie wordt het zoekwoord "Professional 5204" minstens driemaal herhaald, waarmee de nadruk op duurzaamheid wordt gelegd.

De Trodat Professional 5204 maakt gebruik van inkt op waterbasis, verkrijgbaar in:

 • zwart
 • blauw
 • rood
 • groen

Houd er rekening mee dat deze inkt ideaal is voor alle niet-gladde papiersoorten, terwijl voor glad papier een handstempel met sneldrogende inkt, zoals het StazOn inktkussen, aan te bevelen is. Het afdrukformaat van 56x26 mm biedt voldoende ruimte voor uw boodschap.

De Trodat Professional 5204 is meer dan een stempel; het is een krachtige tool voor elke kantooromgeving. Met snelle levering binnen één werkdag en CO2-neutrale productie is deze stempel de perfecte combinatie van praktisch nut en milieubewustzijn. Ontdek vandaag nog wat de Trodat Professional 5204 voor uw kantoor kan betekenen!

 

Extra informatie:

Kleiner model 49x28mm Trodat Professional 5203

Groter model 68x24mm Trodat Professional 5205

Reservekussentje Trodat Professional 5004: 6/56 & 6/4420 Trodat

Nieuw stempelplaatje Trodat Professional 5204

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.