Colop Classic 2600 GL

Colop Classic 2600GL

Colop 2600GL. Duurzame, milieuvriendelijke zelfinktende stempel met eigen tekst en/of logo.

Meer informatie

Afdrukformaat: 58 x 37mm

71,03 Excl. btw
85,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Classic 2600 GL - Een Stempel met Oog voor het Milieu

De Colop Classic 2600 GL is een hoogwaardige zelfinktende stempel, ontworpen om moeiteloos en efficiënt uw documenten te markeren. Met een maximaal afdrukformaat van 58x37mm kunt u duidelijke tekst en/of afbeeldingen professioneel aanbrengen. De stevige metalen behuizing maakt deze stempel ideaal voor frequent gebruik, waardoor u er lang van kunt profiteren.

 

Voordelen:

  • Duurzaam ingebouwd stempelkussen: Dankzij het ingebouwde stempelkussen gaat de stempel lang mee en kunt u tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken maken voordat het kussen moet worden vervangen. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd zonder frequente vervangingen.
  • Eenvoudig vervangbaar stempelkussen: U kunt het stempelkussen eenvoudig zelf vervangen, waardoor u tijd en moeite bespaart. Hierdoor kunt u zonder onderbreking blijven stempelen.
  • Flexibiliteit in tekst en afbeelding: Als uw tekst verandert, kunt u altijd een nieuw stempelplaatje bestellen en deze gemakkelijk in de stempel plaatsen. Zo blijft uw stempel altijd up-to-date en geschikt voor diverse situaties.
  • Milieubewust ontwerp: De Colop Classic 2600 GL behoort tot de Green Line-producten, waarbij maar liefst 80% van het materiaal uit gerecycled kunststof bestaat. Door te kiezen voor deze stempel draagt u actief bij aan een duurzamere wereld en vermindert u uw ecologische impact.

In het kort is de Colop Classic 2600 GL een betrouwbare en veelzijdige zelfinktende stempel met een lange levensduur, milieubewuste materialen en perfect geschikt voor uw zakelijke behoeften. Met zijn ingebouwde kwaliteiten en duurzaam ontwerp biedt deze stempel de ideale oplossing voor efficiënt stempelwerk op kantoor of thuis.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.