Trodat Professional 5274

Trodat Professional 5274

Afdrukformaat: 60 x 40mm

77,01 Excl. btw
93,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de Trodat 5274

De Trodat 5274 is dé keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en professionele stempel. Met een focus op duurzaamheid, gebruiksgemak en precisie, biedt deze stempel een scala aan voordelen die voldoen aan de behoeften van moderne professionals.

 

Functionaliteit en voordelen Professional 5274

Stevig en Duurzaam: De Trodat 5274 is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontworpen om langdurig en intensief gebruik te weerstaan, zonder aan prestaties in te boeten.

Comfortabel en Ergonomisch: Het ergonomische ontwerp minimaliseert vermoeidheid en trillingen, waardoor je moeiteloos en met precisie kunt stempelen, zelfs bij langdurig gebruik.

Perfecte Afdrukken: De Trodat 5274 levert consistente, heldere en professionele afdrukken van hoge kwaliteit, elke keer weer.

Eenvoudig Inkt-vervangingsysteem: Het innovatieve inkt-vervangingsysteem maakt het snel en gemakkelijk om het stempelkussentje te vervangen, zonder geknoei.

Milieubewuste Keuze: Als CO2-neutraal product draagt de Trodat 5274 bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk, dankzij investeringen in klimaatbeschermingsprojecten.

Maatwerk Mogelijkheden: Personaliseer je stempel met bedrijfslogo's of andere aangepaste details voor een unieke en professionele uitstraling.

Nauwkeurige Positionering: Dankzij het transparante onderstempelvlak kun je de afdruk nauwkeurig plaatsen, voor perfect gepositioneerde stempels, elke keer opnieuw.

Duurzame Watergedragen Inkt: De Trodat 5274 maakt gebruik van hoogwaardige watergedragen inkt die voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en geschikt is voor diverse papiersoorten.

 

Online ontwerp-opties voor de Trodat 5274

Maak gebruik van de handige online ontwerptool van Trodat om jouw Trodat 5274 stempel eenvoudig aan te passen aan jouw specifieke behoeften en stijl. Ontwerp, bekijk en beoordeel jouw stempelontwerp voordat je bestelt, voor een moeiteloze en gepersonaliseerde ervaring.

 

Trodat's toewijding aan duurzaamheid: CO2-neutrale innovatie

Als voorloper op het gebied van duurzaamheid investeert Trodat in CO2-compensatieprojecten om een positieve impact te maken op het milieu en de samenleving.

 

Professional 5274 met een maximaal afdrukformaat van 60x40mm

Met een maximaal afdrukformaat van 60x40mm biedt de Professional 5274 ruimte voor tekst en logo's. Kies uit verschillende inktkleuren, waaronder zwart, blauw, rood en groen, voor een stempel die perfect past bij jouw huisstijl.

 

Model kleiner dan de Trodat Professional 5274: Trodat Professional 5206

Model groter dan de Trodat Professional 5274: Trodat Professional 5208

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.