Colop Classic 2800

Colop Classic 2800

Colop Classic 2800 bedrijfsstempel - De grootste in de Classic Line. Handig en duurzaam gebruik.

Meer informatie

Afdrukformaat: 68 x 49mm

92,88 Excl. btw
112,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Maak kennis met de Colop Classic 2800 - Een duurzame zelfinktende stempel voor frequent gebruik

Ontdek de voordelen van de Colop Classic 2800, een hoogwaardige zelfinktende stempel die speciaal is ontworpen voor veelvuldig en langdurig gebruik. Met zijn stevige metalen constructie biedt deze stempel een betrouwbare oplossing voor al uw stempelwerkzaamheden. Het ingebouwde stempelkussen zorgt voor moeiteloos stempelen zonder geknoei met inkt, en het kussen kan indrukwekkend veel afdrukken maken voordat het vervangen moet worden, namelijk 4.000 à 7.000 afdrukken.

 

Voordelen:

Degelijke Kwaliteit: De Colop Classic 2800 is gemaakt van hoogwaardige materialen en staat garant voor consistente en betrouwbare prestaties, waardoor het ideaal is voor veeleisende taken.

Handig Zelfinktend Kussen: Door het ingebouwde stempelkussen is apart ininkten verleden tijd. Dit zorgt voor een efficiënte stempelervaring zonder morsen van inkt, waardoor uw werkplek netjes blijft.

Langdurige Prestaties: Het stempelkussen kan indrukwekkend veel afdrukken maken, namelijk 4.000 à 7.000 stuks, voordat het aan vervanging toe is. Hierdoor kunt u lang blijven stempelen zonder onderbrekingen.

Eenvoudige Vervanging: Wanneer het stempelkussen leeg is, kunt u het gemakkelijk zelf vervangen. Dit zorgt voor een probleemloze ervaring, zodat u snel weer verder kunt met uw stempelwerk.

Volledig Aanpasbaar: Als uw teksten of logo's veranderen, hoeft u geen geheel nieuwe stempel aan te schaffen. U kunt eenvoudig een nieuw tekstplaatje bestellen voor uw Colop Classic 2800, waardoor deze stempel flexibel en kostenefficiënt is voor diverse toepassingen.

De Colop Classic 2800 biedt een betrouwbare en duurzame zelfinktende stempel, ideaal voor frequent gebruik. Met de mogelijkheid om het tekstplaatje te vernieuwen, blijft deze stempel zich aanpassen aan uw behoeften in de loop van de tijd. Of het nu voor professioneel of persoonlijk gebruik is, deze stempel zal ongetwijfeld een waardevolle aanwinst zijn voor al uw stempelwerkzaamheden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.