Colop Printer 25

Colop Printer 25

Colop Printer 25. Prima geschikt voor lange woorden in combinatie met meerdere regels.

Meer informatie

Afdrukformaat: 76 x 15mm

26,99 Excl. btw
32,66 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 25 - De Ultieme Zelf-Inktende Stempel

Maak kennis met de veelzijdige Colop Printer 25, dé zelf-inktende stempel die uitblinkt in precisie. Met een royale afdrukgrootte van maximaal 76x15mm en de mogelijkheid om tot 4 regels tekst of uw eigen logo toe te voegen, biedt de Printer 25 de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften.

 

Hoogtepunten:

Scherpe Afdrukken: De Colop Printer 25 staat garant voor afdrukken van ongeëvenaarde kwaliteit, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

Milieuvriendelijk: Deze stempel is ontworpen met het oog op het milieu en is CO2-neutraal, waardoor u met een gerust hart kunt stempelen.

Vervangbaar Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen is eenvoudig te vervangen, zodat uw stempel altijd klaar is voor gebruik.

Diverse Inktkleuren: Personaliseer uw stempelafdrukken met een ruime keuze aan beschikbare inktkleuren, variërend van klassiek zwart tot opvallend rood.

Vervangbaar Stempelplaatje: Wilt u een nieuw ontwerp? Geen probleem. U kunt stempelplaatjes afzonderlijk bestellen en moeiteloos verwisselen.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Ontwerp uw stempel gemakkelijk online of upload uw eigen logo voor een unieke stempel.

 

De Colop Printer 25 is de ideale keuze voor bedrijven en professionals die hoogwaardige stempelafdrukken met een persoonlijke touch willen creëren. Met geavanceerde functies en een duurzaam ontwerp is de Printer 25 uw betrouwbare partner.

Vertrouw op de Colop Printer 25 voor professionele, milieuvriendelijke stempelafdrukken. Bestel vandaag nog de uwe!

 

Colop Printer 25 - Kernkenmerken in het Kort:

  • Maximale Afdrukgrootte: 76x15mm
  • Tot 4 regels tekst of uw logo
  • CO2-neutraal ontwerp
  • Vervangbaar inktkussen
  • Diverse inktkleuren beschikbaar
  • Vervangbaar stempelplaatje
  • Gemakkelijk online ontwerpen

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.