Trodat Printy 4918

Trodat Printy 4918

Trodat Printy 4918, zelfinktende stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 70 x 15mm

27,84 Excl. btw
33,69 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Trodat Printy 4918: Uw Onmisbare Zelfinktende Stempel

Bent u op zoek naar een veelzijdige stempel die uitblinkt in gebruiksgemak en duurzaamheid? Maak kennis met de Trodat Printy 4918, een zelfinktende stempel die geschikt is voor diverse toepassingen, zowel op kantoor als voor persoonlijk gebruik. 

 

Hier ontdekt u waarom de Trodat Printy 4918 een uitstekende keuze is:

  • Maximaal Afdrukformaat: 70x15mm of Maximaal 4 Regels. Met een royaal afdrukformaat van 70x15mm biedt de Trodat Printy 4918 voldoende ruimte voor uw tekst, logo's of andere ontwerpen. Voeg tot wel 4 regels tekst toe en pas deze stempel aan aan uw specifieke behoeften.
  • Inktkleur naar Uw Wens: Zwart, Blauw, Rood of Groen. Personaliseer uw stempelervaring door te kiezen uit verschillende inktkleuren: zwart, blauw, rood of groen. Wat uw boodschap ook is, de Trodat Printy 4918 laat een professionele en opvallende indruk achter op elk oppervlak. E/4918
  • Milieuvriendelijke Waterbasis Inkt. De inkt die we gebruiken in de Trodat Printy 4918 is op waterbasis. Dit niet alleen voor levendige en heldere afdrukken, maar ook om ons engagement voor het milieu te tonen. Maak een bewuste keuze voor duurzaamheid.
  • Langdurig Gebruik: 4.000 tot 7.000 Afdrukken per Kussentje. Met een indrukwekkende levensduur kan het inktkussentje van de Trodat Printy 4918 tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken maken, afhankelijk van de complexiteit van uw opdruk. Minder inktaanvullingen, meer consistente prestaties.
  • Geschikt voor al Uw (niet gladde) Papiersoorten. De veelzijdigheid van de Trodat Printy 4918 strekt zich uit tot het afdrukken op diverse papiersoorten. Of het nu standaard kantoorpapier is of iets dikker materiaal, deze stempel levert haarscherpe afdrukken op alle niet-gladde oppervlakken. Voor gladde papiersoorten raden we het gebruik van sneldrogende inkt aan, mogelijk in combinatie met een niet-zelfinktende stempel of een houten stempel met bijvoorbeeld het StazOn stempelkussen.
  • Eenvoudig Vervangen van het Tekstplaatje. Is uw tekst niet meer accuraat of wilt u een nieuwe boodschap overbrengen? Geen probleem. Met de Trodat Printy 4918 kunt u eenvoudig zelf het tekstplaatje vervangen. Bij elke bestelling leveren wij het nieuwe stempelplaatje Trodat Printy 4918 inclusief dubbelzijdig kleefband aan de achterzijde. Zo blijft uw stempel altijd up-to-date en klaar voor gebruik.

 

Met de Trodat Printy 4918 combineert u functionaliteit met gebruiksgemak en ervaart u een hoogwaardige stempelervaring voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Laat een professionele indruk achter met elke afdruk, terwijl de Trodat Printy 4918 u helpt moeiteloos en efficiënt uw stempel te drukken op elke situatie.

 

Zoekt u een groter model? Kijk dan op Trodat Printy 4925 (Maximaal afdrukformaat 82x25mm)

Alternatief: Colop Printer 45 (Maximaal afdrukformaat 82x25)

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.