Colop Printer 30

Colop Printer 30

Colop Printer 30 inclusief stempelkussentje. Zeer geschikt als adresstempel met of zonder logo.

Meer informatie

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

De veelzijdige Colop Printer 30

Colop Printer 30 (inclusief stempelkussentje)
Stempels met tekst met of zonder logo en is qua formaat erg populair. Deze afmeting is een van de meest populaire modellen zelfinktende stempel.

 

Bent u op zoek naar een stempel die uitblinkt in zowel prestaties als gebruiksgemak? Maak kennis met de Colop Printer 30, een innovatieve zelf-inktende stempel die je nooit in de steek laat. Of je nu documenten, enveloppen of kaarten wilt stempelen, deze stempel levert altijd heldere en professionele resultaten.

Met een afdrukformaat dat perfect is afgestemd op  uw behoeften, laat de Colop Printer 30 zien dat grootte er wel degelijk toe doet. Het compacte ontwerp maakt hem handzaam en gemakkelijk op te bergen, terwijl de krachtige afdrukken een blijvende indruk achterlaten.

Wat deze stempel echt onderscheidt, is de keuze aan kleuren inktkussens. Of u nu kiest voor een klassieke zwarte afdruk of uw boodschap wilt laten opvallen met een felle rode, blauwe, groene of paarse kleur, de Colop Printer 30 heeft altijd de juiste inkt tot zijn beschikking. En het beste van alles? De inkt is op waterbasis, waardoor hij veilig is voor dagelijks gebruik en ook nog eens milieuvriendelijk.

 

Flexibiliteit staat hoog in het vaandel bij de Colop Printer 30. 

Het tekstplaatje kan eenvoudig worden vervangen, waardoor u moeiteloos kunt inspelen op veranderingen. Is de tekst niet meer juist of wilt u een nieuwe boodschap overbrengen? Met een handomdraai verwissel je het tekstplaatje en ben je weer klaar om te stempelen. Geen gedoe, alleen maar efficiëntie.

En laten we het duurzame inktkussentje niet vergeten. Met een capaciteit van 4000 tot 7000 afdrukken kunt u blijven stempelen zonder u zorgen te maken over het vervangen van het kussentje. Dat betekent minder onderbrekingen en meer tijd om u te concentreren op wat echt belangrijk is.

De Colop Printer 30 is niet alleen functioneel, maar ook ergonomisch ontworpen. Het stevige handvat zorgt voor een comfortabele grip, waardoor u moeiteloos kunt stempelen, zelfs bij grote volumes. Of u nu een bedrijfseigenaar, een administratieve professional of een creatieve geest bent, deze stempel is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

De mogelijkheden van de Colop Printer 30 reiken verder dan alleen zakelijk gebruik. Met deze stempel kunt u uw persoonlijke creativiteit de vrije loop laten. Stempel uw adres op uitnodigingen, voeg een persoonlijk tintje toe aan uw correspondentie of creëer unieke kunstwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kortom, de Colop Printer 30 is uw ultieme metgezel als het gaat om zelf-inktende stempels. Met zijn perfecte afdrukformaat, kleurrijke inktkussens op waterbasis, vervangbaar tekstplaatje en duurzaam inktkussentje, biedt deze stempel alles wat u nodig hebt voor een moeiteloze en professionele stempelervaring.

Vertrouw op de innovatie en betrouwbaarheid van Colop en laat de Colop Printer 30 uw stempelafdrukken naar een hoger niveau tillen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en maak van elke afdruk een succes met deze veelzijdige stempel. Ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid met de Colop Printer 30.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.