Colop Printer 30 GL

Colop Printer 30 Green Line

Colop Printer 30 GREEN LINE. Duurzame milieuvriendelijke bedrijfsstempel met eigen ontwerp.

Meer informatie

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 30 Green Line: Een Milieubewuste Zelf-Inktende Stempel

Colop Printer 30 GREEN LINE bestellen (inclusief inktkussen)
Stempel met logo met of zonder tekst. Deze bedrijfsstempel is geschikt als naam-en adresstempel. De Colop Printer 30 Green Line is een duurzame stempel, gemaakt uit gerecycled kunststof. Voldoet aan de inkoopeisen van gemeenten en overheid. Goed voor 5 tekstregels.

 

Colop 30 Green Line, perfect voor allerlei afdruktoepassingen

De Colop Printer 30 Green Line is een zelf-inktende stempel die perfect is voor allerlei afdruktoepassingen. Met zijn innovatieve ontwerp en milieubewuste eigenschappen is deze stempel een uitstekende keuze voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

De Colop Printer 30 Green Line heeft een afdrukformaat dat perfect is voor diverse toepassingen. Met een maximale afdrukafmeting van [afmeting] biedt deze stempel voldoende ruimte om belangrijke informatie, zoals bedrijfslogo's, contactgegevens of aangepaste berichten, duidelijk weer te geven. Of het nu gaat om administratieve taken, branding of gepersonaliseerde communicatie, de Colop Printer 30 Green Line kan aan al deze behoeften voldoen.

Een van de opvallende kenmerken van de Colop Printer 30 Green Line is de keuze uit verschillende kleuren inktkussens. Deze inktkussens zijn speciaal ontworpen om een scherpe en heldere afdruk te garanderen. Bovendien is de inkt op waterbasis, wat zorgt voor een milieuvriendelijke afdrukervaring. Dankzij de duurzame inktkussens kunt u met deze stempel moeiteloos 4000 tot 7000 afdrukken maken voordat het inktkussentje moet worden vervangen. Dit zorgt voor langdurig gebruik en minimaliseert de behoefte aan frequente vervangingen.

 

Printer 30 Green Line tekstplaatje vervangbaar

Een ander voordeel van de Colop Printer 30 Green Line is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als uw tekst verandert of niet langer correct is, kunt u eenvoudig het tekstplaatje verwijderen en een nieuw plaatje plaatsen zonder dat u een volledig nieuwe stempel hoeft aan te schaffen. Dit biedt flexibiliteit en gemak, vooral voor bedrijven die regelmatig veranderingen in hun afdrukken moeten aanbrengen.

Naast de functionele voordelen is de Colop Printer 30 Green Line ook een milieubewuste keuze. Alle Colop Printers zijn CO2-neutraal, maar de Green Line gaat een stap verder. Deze specifieke stempel is vervaardigd uit ongeveer 80% gerecycled materiaal, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd. Bovendien worden de resterende emissies gecompenseerd, waardoor de totale CO2-voetafdruk van de stempel wordt geminimaliseerd. Door te kiezen voor de Colop Printer 30 Green Line draagt u bij aan een duurzamere toekomst.

In samenvatting is de Colop Printer 30 Green Line een zelf-inktende stempel met een afdrukformaat dat aan diverse behoeften voldoet. Met zijn waterbasis inktkussens, vervangbaar tekstplaatje en CO2-neutrale eigenschappen, biedt deze stempel zowel functionele voordelen als milieubewuste oplossingen. Of het nu gaat om zakelijk gebruik, administratie of persoonlijke toepassingen, de Colop Printer 30 Green Line is een betrouwbare keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzame en hoogwaardige stempeloplossing.

 

Tekstplaatje Colop Printer 30

Inktkussentje Colop Printer 30

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 20 Green Line – 38x14mm

Colop Printer 40 Green Line – 38x14mm

Colop Printer 50 Green Line – 47x18mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.