Apotheek Colop Printer 30

Colop Printer 30 standaard. Special apotheek stempel. Ontwerp door u aan te passen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 30 Apotheek

De Apotheek Colop Printer 30 is een veelzijdige stempelprinter speciaal ontworpen voor gebruik in apotheken. Met zijn compacte en stijlvolle ontwerp past deze printer gemakkelijk op elke balie of werkplek in de apotheek. Het biedt een efficiënte oplossing voor het snel en nauwkeurig stempelen van belangrijke informatie op diverse documenten zoals recepten, verpakkingen en papierwerk.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is de Apotheek Colop Printer 30 duurzaam en betrouwbaar, waardoor deze printer langdurig en zonder compromissen in kwaliteit kan worden gebruikt. Het is eenvoudig te bedienen en vereist minimale training, waardoor apothekers en medewerkers er moeiteloos mee kunnen werken.

De printer is voorzien van een handig instelwiel, waarmee de datum, tijd, tekst en andere variabele informatie gemakkelijk kunnen worden aangepast aan verschillende toepassingen. Bovendien zijn er verschillende inktkleuren beschikbaar, zodat belangrijke aantekeningen, houdbaarheidsdatums en andere gegevens duidelijk en opvallend kunnen worden afgedrukt.

Vanwege het compacte formaat en het lichtgewicht ontwerp is de Apotheek Colop Printer 30 ook draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen indien nodig. Deze kosteneffectieve en tijdbesparende oplossing verbetert de workflow in de apotheek en zorgt voor professionele documentatie en administratie.

Kortom, de Apotheek Colop Printer 30 maakt het voor apotheken mogelijk om snel hoogwaardige afdrukken te maken, wat resulteert in geoptimaliseerde dagelijkse activiteiten en uitstekende service aan patiënten.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.