Colop Printer 30 Garage

Garage stempel Colop Printer 30

Garage stempel Colop Printer 30. Het voorbeeld kunt u aanpassen op uw eigen gegevens.

Meer informatie

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 30 - Zelfinktende Garagestempel voor Autobedrijven

De Colop Printer 30 is een hoogwaardige, zelfinktende garagestempel speciaal ontworpen voor autobedrijven. Met een gestandaardiseerd ontwerp biedt deze stempel een eenvoudige en efficiënte manier om belangrijke informatie op documenten en papierwerk te markeren. Of het nu gaat om facturen, werkorders of andere essentiële documenten, deze stempel vereenvoudigt de dagelijkse taken van autobedrijven.

 

Voordelen:

Uitzonderlijke Kwaliteit en Langdurigheid: De Colop Printer 30 is vervaardigd uit materialen van topkwaliteit, waardoor hij bestand is tegen intensief gebruik in een drukke garageomgeving en langdurige prestaties levert.

Standaard Ontwerp: Het gestandaardiseerde ontwerp van de stempel is speciaal ontwikkeld voor autobedrijven. Het biedt een duidelijke en professionele indruk, waardoor belangrijke informatie gemakkelijk te identificeren is en documenten moeiteloos kunnen worden georganiseerd.

Handig in Gebruik dankzij Zelfinkting: Met een ingebouwd inktkussentje is de Colop Printer 30 direct klaar voor gebruik. Dit betekent dat u geen aparte inktkussens hoeft aan te schaffen of te worstelen met inktflessen. De stempel zorgt altijd voor scherpe en heldere afdrukken.

Langdurig Inktkussentje: Het ingebouwde inktkussentje gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, afhankelijk van het gebruik. Dit garandeert langdurig en kostenefficiënt stempelplezier.

Tijdbesparend: Dankzij de Colop Printer 30 kunt u documenten snel en efficiënt markeren, waardoor uw workflow geoptimaliseerd wordt. Dit resulteert in tijdbesparing en verhoogde productiviteit voor uw autobedrijf.

Compact en Draagbaar: De stempel heeft een handzaam formaat, waardoor hij gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is. Of u nu aan een bureau werkt of onderweg bent naar een klant, de Colop Printer 30 past gemakkelijk in uw zak of tas.

Maak de slimme keuze voor de Colop Printer 30 en geniet van een hoogwaardige, zelfinktende stempel die perfect is afgestemd op de behoeften van uw autobedrijf. Vereenvoudig uw administratieve taken en zorg voor een professionele uitstraling op al uw documenten met deze betrouwbare garagestempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.