Colop Printer 30 Green Line Apotheek

Apotheek Colop Printer 30 Green Line

Afdrukformaat: 47 x 18mm

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Maak kennis met de Apotheek Colop Printer 30 Green Line

Maak kennis met de Apotheek Colop Printer 30 Green Line - een gespecialiseerde stempel op maat gemaakt voor apothekers, ontworpen om hun efficiëntie te vergroten terwijl ze milieubewust blijven. Deze zelfinktende stempel is een ware gamechanger, waarbij het gedoe met inktkussens verleden tijd is en altijd scherpe afdrukken gegarandeerd worden.

Een opmerkelijk kenmerk van de Apotheek Colop Printer 30 Green Line is de toewijding aan duurzaamheid, aangezien deze voor 80% vervaardigd is van gerecycled plastic. Door voor deze stempel te kiezen, draag je actief bij aan een groenere toekomst en verklein je je ecologische voetafdruk.

De stempel biedt een veelzijdige selectie van inktkleuren, waardoor je hem kunt aanpassen aan jouw voorkeuren en bij de huisstijl van jouw apotheek kunt laten passen. Of je nu kiest voor klassiek zwart of opvallende tinten, jouw documenten zullen duidelijk opvallen.

Compact en ergonomisch, past de Apotheek Colop Printer 30 Green Line comfortabel in jouw hand en is hij gemakkelijk draagbaar. Het handige formaat zorgt ervoor dat de stempel perfect geschikt is voor diverse toepassingen zonder het document te overheersen.

Maak een bewuste keuze voor de stempelbehoeften van jouw apotheek - de Apotheek Colop Printer 30 Green Line combineert gebruiksgemak, milieuvriendelijkheid en professionele presentatie in één uitzonderlijk product. Bedruk jouw documenten met vertrouwen, wetende dat je met elke afdruk een milieubewuste boodschap uitdraagt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.