Colop Printer 50 Apotheek

Apotheek Colop Printer 50

Colop Printer 40 standaard. Special apotheek stempel. Ontwerp door u aan te passen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 69 x 30mm

32,24 Excl. btw
39,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Apotheek Colop Printer 50, max formaat 69x30mm

Maak kennis met de Apotheek Colop Printer 50, een uitstekende stempelprinter die speciaal is ontworpen om aan de behoeften van apotheken te voldoen. Met zijn compacte formaat en gebruiksvriendelijke functies is dit apparaat de perfecte oplossing voor het afdrukken van essentiële informatie op recepten, medicijnverpakkingen en andere belangrijke documenten. Hieronder vindt u enkele kenmerken die deze stempelprinter een waardevol hulpmiddel maken voor elke apotheek:

Kenmerken:

Speciaal ontworpen voor apotheken: De Apotheek Colop Printer 50 is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van apotheken, waardoor deze moeiteloos kan omgaan met de dagelijkse afdrukbehoeften.

Compact en gebruiksvriendelijk: Met zijn gestroomlijnde ontwerp en intuïtieve bediening is dit apparaat eenvoudig te gebruiken, zelfs voor medewerkers zonder uitgebreide technische kennis.

Scherpe en duidelijke afdrukken: De stempelprinter levert afdrukken van hoge kwaliteit met een indrukwekkende resolutie, waardoor belangrijke informatie moeiteloos leesbaar is en verwarring wordt voorkomen.

Personaliseerbare opties: Apotheken kunnen hun eigen stempel creëren door aangepaste tekst, logo's of symbolen toe te voegen, waardoor ze een professionele uitstraling behouden.

Duurzaamheid voor langdurig gebruik: Met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie zorgt de Apotheek Colop Printer 50 voor langdurige prestaties, zelfs bij intensief dagelijks gebruik.

Efficiënte inktvervanging: Het vervangen van het inktkussen is een eenvoudige taak, waardoor eventuele onderbrekingen in het afdrukproces tot een minimum worden beperkt.

Veelzijdig in gebruik: Naast recepten en medicijnverpakkingen kan deze stempelprinter worden ingezet voor het markeren van belangrijke documenten en voor verschillende administratieve taken binnen de apotheek.

Met de Apotheek Colop Printer 50 kunnen apotheken hun dagelijkse workflow optimaliseren en de professionele uitstraling versterken, terwijl ze ervoor zorgen dat belangrijke informatie accuraat en helder wordt gecommuniceerd.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.