Colop Printer Q12

Colop Printer Q12

Colop Printer Q12 vierkant stempeltje voor logo. Ideaal voor stempelkaart van papier (HVO).

Meer informatie
16,25 Excl. btw
19,66 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer Q12

Colop Printer Q12 vierkant (inclusief stempelkussentje)
Zeer geschikt voor stempelkaarten. Aangezien de inkt op waterbasis is mag de stempelkaart niet op glossy papier gedrukt zijn anders droogt deze niet. Vierkant 12 mm. Ontwerp online uw eigen persoonlijke stempel/tekstplaat. Zeer geschikt voor alleen adresgegevens en handig als naamstempel of controlestempel. Gebruiksvriendelijke stempelautomaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor duizenden afdrukken, met keuze uit diverse kleuren. Tekst/logo-opdruk inbegrepen in de prijs. Keuze uit diverse lettertypen. De stempeltekst is leesbaar in het handige indexvenster van de Colop Printer Q12 stempel. De Colop Printer is qua type stempel te vergelijken met de Trodat Printy 4921 en de Shiny Printer 510.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.