Trodat Printy 4921

Trodat Printy 4921

Trodat Printy 4921, zelfinktende vierkante stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 12 x 12mm

18,31 Excl. btw
22,16 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Vierkante Trodat Printy 4921

Trodat 4921 vierkante stempel bestellen. 
Afdrukformaat 12 x 12 mm (3 regels). Mooie stempel voor tekst en logo. Trodat stempels bestellen met ingebouwd inktkussen. Keuze uit stempelinkt kleuren: Zwart, Blauw, Rood of Groen. De Trodat serie kan 4.000 tot 7.000 afdrukken aan met maar 1 stempelkussen. Stempelkussen op? Bestel dan gewoon een nieuw kussentje. Deze Trodat stempel is inclusief stempelkussen en tekstplaatje (Stempelplaatje).

 

De Trodat Printy 4921 is niet zomaar een stempel; het is een essentieel instrument met talloze voordelen, geschikt voor diverse toepassingen:

Robuust Ontwerp: Dit stempelmeesterwerk combineert een stevig en compact ontwerp met materialen van topkwaliteit, waardoor het geschikt is voor langdurig en intensief gebruik.

Precisie in Afdrukken: Met handige indicatoren en een transparant frame biedt de Trodat Printy 4921 nauwkeurige afdrukken met een consistente en heldere uitlijning bij elke toepassing.

Eenvoudig Wisselen van Inktkussen: Het inktkussen kan moeiteloos en schoon worden vervangen, waardoor u snel kunt overschakelen naar een andere inktkleur en de stempel aan uw behoeften kunt aanpassen. Reservekussentje trodat printy 4921.

Vervangbaar Tekstplaatje: Houd uw stempel altijd up-to-date door het tekstplaatje eenvoudig te vervangen wanneer nodig. Tekstplaatje 4921.

Ingebouwd Stempelkussen (E/4921): Geniet van duizenden afdrukken dankzij het ingebouwde stempelkussen van de Trodat Printy 4921.

Maximaal Afdrukformaat 11x11mm

Met een ruim maximaal afdrukformaat van 11x11mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor creatieve teksten en/of logo's, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse doeleinden.

Inktkleurkeuze en Kenmerken

Kies uit zwart, blauw, rood of groen, allemaal op waterbasis. De inkt voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798 en is geschikt voor alle papiersoorten die niet glad zijn.

 

Trodat 4921: Veelzijdig en Duurzaam

De Trodat 4921 stempel biedt veelzijdigheid en duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor verschillende afdrukbehoeften.

 

Printy 4921: Precisie en Duurzaamheid Gecombineerd

Printy 4921 belichaamt precisie, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor scherpe en consistente afdrukken gegarandeerd zijn.

De Trodat Printy 4921 schittert niet alleen op spaarkaarten maar ook op diverse andere toepassingen, vooral op niet-gladde papiersoorten. Pas de stempel eenvoudig aan met onze opmaakmodule en bekijk een drukproef voordat u uw bestelling plaatst.

Deze stempel, een van de bestsellers van Trodat, wordt klimaatneutraal vervaardigd en biedt onuitwisbare stempelinkt op waterbasis. Zijn betrouwbaarheid en kwaliteit maken de Trodat Printy 4921 onmisbaar in elke kantooromgeving waar precisie en duurzaamheid van cruciaal belang zijn.

 

Alternatieven:

Trodat Printy 4922: Een formaat groter 20x20mm voor nog meer mogelijkheden.

Handstempel 15x15 mm: Speciaal geschikt voor glad papier en te gebruiken met StazOn stempelkussens, vaak ideaal voor stempelkaarten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.