Colop Printer R30

Colop Printer R30

Colop Printer R30 voor een rond gezette tekst met of zonder logo. Goed voor duizenden afdrukken. Max 5 regels.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø30mm

30,60 Excl. btw
37,03 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer R30 voor een rond gezette tekst met of zonder logo. Goed voor duizenden afdrukken.

Ontdek de veelzijdige Colop Printer R30, een ronde stempel ontworpen voor het maken van rond gezette tekst met of zonder logo. Ontwerp online uw eigen persoonlijke stempel/tekstplaat waarbij u in het midden een logo kunt plaatsen met tekst eromheen. Deze stempel is bijzonder geschikt voor het afdrukken van adresgegevens en is handig als naamstempel of controlestempel.

De stempelautomaat is zeer gebruiksvriendelijk en bevat een ingebouwd inktkussen dat duizenden afdrukken kan maken in diverse kleuren. De tekst/logo-opdruk is inbegrepen in de prijs en u heeft keuze uit diverse lettertypen om aan uw voorkeur te voldoen. Dankzij het handige indexvenster op de Colop Printer R30 stempel is de stempeltekst altijd goed leesbaar.

Vergelijkbaar met de Trodat Printy, is de Colop Printer R30 een hoogwaardige stempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Het is een veelzijdige en betrouwbare stempel die moeiteloos duizenden afdrukken kan maken. Ontdek nu de eindeloze mogelijkheden van deze stempel en vereenvoudig uw stempelwerkzaamheden met gemak en precisie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.