Trodat Printy 4630

Trodat Printy 4630

Trodat Printy 46030, zelfinktende ronde stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø30mm

34,96 Excl. btw
42,30 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ronde Trodat Printy 4630

 

Trodat 4630 ronde stempel bestellen. 
Rond afdrukformaat Ø 30 mm (5 regels). Mooie stempel voor tekst en logo. Trodat stempels bestellen met ingebouwd inktkussen. Keuze uit stempelinkt kleuren: Zwart, Blauw, Rood of Groen. De Trodat serie kan 4.000 tot 7.000 afdrukken aan met maar 1 stempelkussen. Stempelkussen op? Bestel dan gewoon een nieuw kussentje. Deze Trodat stempel is inclusief stempelkussen en rond tekstplaatje (Stempelplaatje).

 

Ontdek waarom de Trodat Printy 4630 een uitstekende aanvulling is voor uw stempelcollectie:

Voordelen van de Trodat Printy 4630

  1. Duurzaam en Compact Ontwerp: Het stevige, compacte ontwerp, vervaardigd uit hoogwaardige materialen, biedt duurzaamheid voor langdurig gebruik.
  2. Precieze Afdrukken: Dankzij de indicatoren en het transparante frame bent u verzekerd van nauwkeurige afdrukken met een feilloze uitlijning.
  3. Eenvoudige Inktvervanging: Het ingebouwde stempelkussentje gaat duizenden afdrukken mee. Bij uitputting kunt u moeiteloos een nieuw/extra inktkussentje (E/4630) bestellen en vervangen.
  4. Milieuvriendelijke Waterbasis Inkt: De stempel maakt gebruik van inkt op waterbasis, beschikbaar in zwart, blauw, rood of groen. Deze inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten, voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798, en draagt bij aan milieubewustzijn.
  5. Flexibiliteit in Gebruik: Het afdrukformaat maakt de stempel geschikt voor tekst en/of in combinatie met een logo, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse toepassingen.

 

Trodat 4630: Mooie duidelijke afdrukken

Met het Trodat 4630 stempelmodel geniet u van consistente, scherpe afdrukken. De hoogwaardige constructie en duurzame componenten staan garant voor professionele resultaten bij elke stempelhandeling.

 

Printy 4630: Een klimaatneutrale stempel

Naast efficiënt gebruik staat de Printy 4630 bekend om zijn milieuvriendelijke benadering. Als klimaatneutraal product biedt deze stempel een verantwoorde keuze voor het milieu.

 

Trodat Printy 4630: Eenvoudig zelf online te ontwerpen incl drukproef

Maak gebruik van onze handige online opmaakmodule om de stempel naar uw wensen vorm te geven. Beoordeel een drukproef voordat u de stempel bestelt en profiteer van onze snelle leveringsservice.

 

Vervangbaar tekstplaatje voor een andere tekst

Indien gewenst kunt u moeiteloos het tekstplaatje van de Trodat Printy 4630 vervangen. Zo bent u verzekerd van een stempel met altijd de juiste tekst voor elke gelegenheid.

In essentie biedt de Trodat Printy 4630 niet alleen hoogwaardige afdrukken en gebruiksgemak, maar ook duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Deze stempel is de perfecte keuze voor diverse toepassingen waar precisie en betrouwbaarheid centraal staan.

 

Stempelplaatje Trodat Printy 4630

Inktkussentje E/4630

Kleiner model Trodat Printy 46025

Groter model Trodat Printy 4638

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.