Duikstempels speciaal voor je logboek

 

Duikstempel laten maken?

Deze stempels vandaag bestellen - morgen in huis!
Alle bestellingen voor 15.00uur gaan dezelfde dag nog op de post. 
 duikstempels
 
De voordelen van duikstempels bestellen bij Kantoorstempels.nl:
  • Snelle levertijd van 1 dag
  • Je eigen ontwerp gemakkelijk uploaden of gebruik maken van onze online ontwerp module
  • Je eigen logo of afbeelding op de stempel
  • Een drukproef voordat je de bestelling doorstuurt
  • Telefonische helpdesk, ook buiten kantooruren
  • Track en Trace service door PostNL
 

Heb je zelf geen afbeelding voor op de duikstempel?

 
Dat is geen probleem! Kantoorstempels.nl heeft gratis standaardmodellen ontworpen en in onze bibliotheek gezet. Deze bibliotheek opent zich wanneer je met het online ontwerpen bezig bent. Je kunt ze dan terugvinden in de cliparts. 
 

Duikstempel Mogelijkheden:

 
Hieronder zie je slechts enkele modellen ter illustratie, maar zo goed als alle beschikbare maten kun je terugvinden in ons assortiment.
 
Onze aanraders voor duikstempels:
 
Duikstempel Colop Pocket 20 - een handige zakstempel om mee te nemen. Voor duikers dus erg geschikt door zijn compacte formaat. De afdruk van deze stempel met ingebouwd stempelkussentje heeft een afmeting van maximaal 38x14 mm.
 
Duikstempel Colop Pocket R30 stempel - een handige zakstempel om mee te nemen. De afdruk van deze stempel met ingebouwd stempelkussentje heeft een doorsnede van maximaal 30 mm.
 
 
Duikstempel Colop Printer R17 - een kleine, vierkante stempel die zelf beïnkt tot formaat 17x17 mm. Hierbij heb je de keuze uit de volgende inktkleuren: zwart, blauw, rood en groen.
 
 
Duikstempel Colop Printer R24 - ook een vierkante zelf inktende stempel van 24x24 mm., met de keuze uit de volgende inktkleuren: zwart, blauw, rood en groen.