Duurzame stempels

Kantoorstempels biedt verschillende milieuvriendelijke stempels aan!

Op deze manier proberen wij onze verantwoording te nemen wat betreft de duurzame stempels. De stempelplaatjes en tekstplaatjes worden op een milieu vriendelijke wijze geproduceerd met de laser technologie. Daarnaast hebben we verschillende stempels die van gerecycled kunststof gemaakt zijn. Lees hieronder meer. 

☑️ Kies het juiste type duurzame stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw duurzame stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Green Line

De COLOP Green Line bestaan uit stempels die gemaakt zijn van duurzaam en gerecycled materiaal.

Er wordt een minimum van tussen 65% en 80% aan gerecycled kunststoffen gebruikt.

Onze COLOP Green Line bestaat uit veel verschillende stempels, van tekst tot administratie stempels. Deze stempels zijn overigens ook CO2 neutraal. Toch is er altijd wat onvermijdelijke CO2 uitstoot. Om dit te compenseren wordt er geïnvesteerd in klimaatbeschermende projecten, de Gold Standard projecten. Dit is gebaseerd op het 'cradle to gate' systeem. 

Groen stempelen met stempels van Kantoorstempels

Wilt u ook een steentje bijdragen aan het milieu? Dan zijn onze stempels van de COLOP green line een goede keuze voor u! Het kan ook zo zijn dat uw bedrijf het liefst zoveel mogelijk duurzame inkopen doet. Ook dan kunt u kiezen voor deze green line. Naast dat de stempels bestaan uit gerecycled kunststof én CO2 neutraal zijn, zijn de handgrepen van de COLOP Classic Green Line FSC gecertificeerd. Ook is de stempel gecertificeerd met de ISO duurzaamheidsnorm, namelijk ISO 14001 norm. U kunt de duurzame stempels uiteraard volledig ontwerpen naar uw wens waarbij er ook speciale karakterbanden beschikbaar zijn voor de meeste modellen.