Colop Printer 40 GL

Colop Printer 40 GL

Colop Printer 40 GREEN LINE. Stempel biedt plaats voor langere adressen met tekst of logo.

Meer informatie

Afdrukformaat: 59 x 23mm

27,54 Excl. btw
33,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 40 Green Line: Een Milieuvriendelijke Zelf-Inktende Stempel

Colop Printer 40 GREEN LINE bestellen (inclusief stempelkussentje) 
Milieuvriendelijke stempel, het ideale stempelformaat van de Green Line.
De meest verkochte stempel in de Green Line, 59 x 23 mm. Goed te combineren met tekst en logo.

 

Printer 40 Green Line is een zelf-inktende stempel

De Colop Printer 40 Green Line is een zelf-inktende stempel die bekend staat om zijn milieuvriendelijke eigenschappen. Met een afdrukformaat dat perfect is voor diverse toepassingen, biedt deze stempel zowel functionaliteit als duurzaamheid. Als je op zoek bent naar een efficiënte en milieubewuste manier om je stempelbehoeften te vervullen, is de Colop Printer 40 Green Line de ideale keuze.

Het afdrukformaat van de Colop Printer 40 Green Line is compact en veelzijdig. Met een maximale afdrukmaat van 59 x 23 mm is deze stempel geschikt voor verschillende tekst- en afbeeldingsindelingen. Of je nu je bedrijfsnaam, adres of andere relevante informatie wilt afdrukken, deze stempel biedt voldoende ruimte om je boodschap duidelijk over te brengen.

De Colop Printer 40 Green Line maakt gebruik van inktkussens die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren. Met deze stempel kun je kiezen uit een breed scala aan kleurenopties die passen bij je specifieke behoeften en voorkeuren. De inkt die in de stempel wordt gebruikt, is op waterbasis, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is voor traditionele op olie gebaseerde inkten.

Een van de handige eigenschappen van de Colop Printer 40 Green Line is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als je tekst niet langer juist is of als je een nieuwe boodschap wilt communiceren, hoef je alleen het tekstplaatje te vervangen, in plaats van een volledig nieuwe stempel aan te schaffen. Dit maakt de stempel niet alleen kostenefficiënt, maar ook uiterst praktisch voor langdurig gebruik.

 

Colop 40 Green Line is een duurzame stempel

Een ander opmerkelijk aspect van de Colop Printer 40 Green Line is de duurzaamheid ervan. Het inktkussentje in deze stempel is geschikt voor maar liefst 4000 tot 7000 afdrukken voordat het moet worden vervangen. Dit betekent dat je langdurig gebruik kunt maken van de stempel zonder je zorgen te hoeven maken over frequente inktvervangingen.

Het belangrijkste kenmerk van de Colop Printer 40 Green Line, dat hem onderscheidt van andere stempels, is zijn milieuvriendelijkheid. Alle Colop Printers zijn CO2-neutraal, maar de Green Line gaat nog een stap verder. Deze stempel is vervaardigd uit ongeveer 80% gerecycled materiaal, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die zich inzetten voor duurzaamheid. Bovendien wordt het resterende deel gecompenseerd, waardoor je de impact van je stempelgebruik op het milieu minimaliseert.

Al met al biedt de Colop Printer 40 Green Line een ideale combinatie van functionaliteit en milieubewustzijn. Met zijn veelzijdige afdrukformaat, kleurenopties, waterbasis inkt en vervangbaar tekstplaatje is deze stempel perfect geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Bovendien kun je genieten van duurzaamheid en gemoedsrust, wetende dat je bijdraagt aan een milieuvriendelijke keuze. Kies voor de Colop Printer 40 Green Line en maak een positief verschil voor zowel jezelf als de planeet.

 

Tekstplaatje Colop Printer 40

Inktkussentje Colop Printer 40

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 20 Green Line – 38x14mm

Colop Printer 30 Green Line – 47x18mm

Colop Printer 50 Green Line – 69x30mm

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.