Mooi alternatief voor plastic draag tas met logo

3 januari 2017 - Plastic winkeltassen verleden tijd?

 Stempel papieren draag tas met logo
 
Gratis plastic tasjes bij boodschappen of nieuwe aankopen zijn vanaf 1 januari 2016 verleden tijd. De Europese Unie heeft alle lidstaten (waaronder Nederland) verplicht om een verbod te leggen op het uitgeven van gratis plastic tassen. De plastic lustasjes mogen nog wel uitgegeven worden, maar  vanaf nu moet er voor betaald worden. Of je nu een boetiek, speciaalzaak of verkooppunt van levensmiddelen hebt, het verbod geldt voor iedereen.

Hoewel dit verbod  een positief effect heeft op het milieu, heeft het daarnaast ook zijn werking op de portemonnee van de consument. Zowel voor de consument als de winkelier is het niet prettig om voor ieder tasje een bedrag van €0,25 te rekenen. Als winkelier sta je voor een dilemma: je wilt je klanten service bieden als het gaat om het meenemen van jouw producten, maar gratis tasjes meegeven kun je niet meer doen.
 

Gelukkig biedt Kantoorstempels.nl je de oplossing!

Je wilt natuurlijk niet achterlopen en een grote boete riskeren. Je imago speelt ook mee, want hoe duurzamer, hoe beter. In plaats van iedere consument een plastic tas te geven, zouden papieren draagtasjes een flinke vooruitgang zijn. Wist je dat jij als Nederlander gemiddeld 170 winkeltassen per jaar verspilt? Dat is natuurlijk niet alleen zonde, maar ook duur en niet gunstig voor onze aarde.

Papieren winkeltasjes zouden een uitkomst voor de detailhandel zijn wat materiaal betreft, maar je wilt natuurlijk niet achteruit gaan op het gebied van reclameruimte. Kijk eens naar onze houten handstempels, die een grote en duidelijke afdruk achterlaten op allerlei materialen (zoals Kraftzakken, karton en textiel), zodat jouw logo alsnog duidelijk en goedkoop op de papieren draagtassen staat.
Met deze stempels ben je niet alleen milieubewust, maar ook financieel verstandig aan het denken; doordat je eenmalig een stempel aanschaft kun je daarna jaren vooruit met het stempelen van gratis tassen.
 
 
Direct naar de grote stempels: Grote Houten stempels

Direct naar de inkt: Inkt voor papieren tassen

Direct naar bijbehorende stempelkussen: Ongedrenkt stempelkussen