Stempelkaarten

Wandeltochten, schaatstochten of winkelacties. Bent u op zoek naar de juiste stempel voor klanten of stempelkaarten, zoek niet verder want wij hebben een groot assortiment aan stempels. Om een zelf-inktende stempel aan te schaffen is het van belang dat het papier van de stempelkaart geen glad papier is. Heeft u de stempelkaart al laten maken en is het MC of glad papier, dan adviseren wij een handstempel met een los stempelkussen met speciale sneldrogende inkt. Gebruikt u een gewoon standaard stempelkussen dan droogt dit niet op het MC papier en komen er vlekken op de kaart. Laat ons door u adviseren omtrent uw stempelkaart en stempelinkt zodat u geen problemen krijgt door een verkeerde keuze. Stempelkaarten maken kunnen wij niet maar wij kunnen er wel voor zorgen dat uw drukker het juiste papier gebruikt.

 

 

Welke inkt moet u gebruiken voor het stempelen op stempelkaarten?

Voor de keuze van de juiste stempel moet u eerst even kijken naar het papier van uw kaart. Elke inkt van de verschillende soorten stempels heeft een andere uitwerking en droging. Zelf-inktende stempels zijn altijd gevuld met een inkt op waterbasis en kunnen dus alleen op standaard papier. Heeft u stempels of klantenkaarten op glad papier laten drukken dan heeft u een inkt nodig met een snelle droging. Een houten handstempel in combinatie met een stazon inktkussen is een ideale combinatie.

Een stempelkaart is typisch Hollands

Een stempelkaart wordt vaak gebruikt om klanten te binden. Krijgt de klant bij een volle stempelkaart korting, dan zal hij eerder terugkomen. IJssalons gebruiken hem vaak voor een extra bolletje ijs maar er zijn uiteraard nog veel meer toepassingen voor de winkeliers te bedenken.

Een stempelkaart kan ook gebruikt worden bij een tocht. Een schaatstocht, een speurtocht of een uitgezette autorit met oldtimers. Zo weet u dat de deelnemers wel degelijk langs alle controleposten zijn gekomen.

Vaak krijgt u een stempelkaart gratis, maar u kunt er ook één moeten kopen en dat is dan meteen uw entreebewijs.

Kortom: wees creatief en gebruik uw stempelkaart niet alleen goed m.b.t. de inkt maar ook als marketing object!

 

Stempelkaart stempel   Doe het zelf stempel  Stempelinkten