Trodat Professional 5208

Trodat Professional 5208

Zelfinktende robuuste stempel (A-merk) voor max. 9 regels eigen tekst/logo.

Meer informatie

Afdrukformaat: 68 x 47mm

100,27 Excl. btw
121,33 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Zelfinktende stempel Trodat Professional 5208

Duurzame stevig zelfinktende stempel Trodat Professional 5208. De tekstplaat van de stempel is max. 68x47 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. onze eenvoudige ontwerpmodule. Gebruiksvriendelijke en duurzame stempelautomaat die vele jaren meegaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. Kleur inktkussen is zwart. Voor andere kleuren zijn er losse inktkussentjes online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk inbegrepen in de prijs. De stempeltekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 5208. 

De Trodat Pro 5208 biedt een geavanceerde stempeloplossing voor veeleisende gebruikers. Met zijn toonaangevende kenmerken en indrukwekkende prestaties staat deze stempel garant voor professionele resultaten in elke situatie.

Levertijd 1 dag. Betaling op rekening of via iDeal.

 

Belangrijke pluspunten Trodat 5208

  • Geavanceerd Ontwerp: De Trodat 5208 is ontworpen met aandacht voor detail en gebruiksgemak, waardoor stempelen een moeiteloze ervaring wordt.
  • Nauwkeurige Afdrukpositionering: Het transparante venster aan de onderkant van de stempel zorgt voor nauwkeurige positionering van de afdruk, waardoor elke stempel perfect geplaatst is.
  • Eenvoudige Inktvervanging: Het vervangen van het inktkussen is snel en gemakkelijk, waardoor u altijd klaar bent om te stempelen zonder vertraging.
  • Online Ontwerpopties: Maak gebruik van onze handige online ontwerpmodule om uw stempel volledig aan te passen aan uw wensen. Voeg tekst toe, upload uw logo en bekijk een voorbeeld voordat u bestelt.
  • Milieuvriendelijk: Als onderdeel van ons milieuvriendelijke beleid is de Trodat  5208 CO2-neutraal, waardoor u met een gerust hart kunt stempelen, wetende dat u bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Met zijn soepele stempelbeweging en consistente afdrukkwaliteit levert de Trodat Professional 5208 keer op keer professionele resultaten. Of u nu documenten stempelt, formulieren markeert of pakketten verzendt, deze stempel staat garant voor een perfecte afdruk, elke keer weer.

Gebouwd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, is de Trodat Pro 5208 ontworpen voor langdurig gebruik. Of u nu dagelijks stempelt op kantoor of af en toe thuis, deze stempel staat garant voor betrouwbare prestaties, keer op keer.

Met de Trodat Professional 5208 heeft u de mogelijkheid om uw stempel volledig aan te passen aan uw behoeften. Voeg tekst toe, kies uit verschillende inktkleuren of voeg zelfs uw bedrijfslogo toe voor een professionele uitstraling.

 

Kies voor Kwaliteit met Professional 5208

Met zijn ongeëvenaarde prestaties, gebruiksgemak en duurzaamheid is de Professional  5208 de ideale keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige stempeloplossing. Investeer in de Professional  5208 en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit en betrouwbaarheid voor al uw stempelbehoeften.

 

Vervanging stempelplaatje Trodat Professional 5208

Reserve inktkussen 6/58

Groter dan de Trodat Professional 5208: Trodat Professional 5211

Kleiner dan de Trodat Professional 5208: Trodat Professional 5274

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.