Trodat Printy 46025

Trodat Printy 46025

Trodat Printy 46025, zelfinktende ronde stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø25mm

25,46 Excl. btw
30,81 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Maak kennis met de Trodat Printy 46025

Trodat 46025 ronde stempel bestellen. 
Rond afdrukformaat Ø 25 mm (4 regels). Mooie stempel voor tekst en logo. Trodat stempels bestellen met ingebouwd inktkussen. Keuze uit stempelinkt kleuren: Zwart, Blauw, Rood of Groen. De Trodat serie kan 4.000 tot 7.000 afdrukken aan met maar 1 stempelkussen. Stempelkussen op? Bestel dan gewoon een nieuw kussentje. Deze Trodat stempel is inclusief stempelkussen en rond tekstplaatje (Stempelplaatje).

Als u op zoek bent naar een stempel die uitmunt in duurzaamheid en precisie, dan stellen wij graag de Trodat Printy 46025 aan u voor. 

 

Ontdek de voordelen van de Trodat Printy 46025:

Langdurig Stempelplezier: Het ingebouwde stempelkussentje garandeert langdurig stempelplezier, ontworpen om duizenden afdrukken probleemloos te weerstaan.

Flexibel Tekstplaatje: Indien nodig kunt u het tekstplaatje eenvoudig vervangen, waardoor u snel en moeiteloos aanpassingen kunt maken aan uw stempel.

Kies Uw Inktkleur: Personaliseer uw stempel met keuze uit vier inktkleuren: zwart, blauw, rood of groen. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten.

Perfect voor Spaarkaarten: De Trodat Printy 46025 wordt vaak gebruikt voor spaarkaarten, waardoor het spaarproces een professionele uitstraling krijgt met heldere en scherpe afdrukken.

Handige Online Opmaak Module: Maak gebruik van onze online opmaakmodule om uw stempel volledig naar wens vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat u uw bestelling plaatst.

 

Trodat 46025 - Verantwoorde duurzame stempel

Het compacte ontwerp en hoogwaardige materialen maken de Trodat Printy 46025 tot een duurzame oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze stempel, net als alle Trodat bestsellers, draagt het klimaatneutrale label en is een bewuste keuze voor het milieu.

 

Printy 46025 - Mooie nette afdrukken

Dankzij het transparante frame en de indicatoren levert de Trodat Printy 46025 nauwkeurige afdrukken met een vlotte uitlijning. Onze snelle levering garandeert niet alleen een hoogwaardige stempel, maar ook een efficiënte service.

 

Trodat Printy 46025 - Met inkt op waterbasis

De stempel maakt gebruik van onuitwisbare stempelinkt op waterbasis, voldoend aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798. Deze milieuvriendelijke inkt zorgt niet alleen voor scherpe afdrukken maar draagt ook bij aan een duurzame keuze.

In conclusie biedt de Trodat Printy 46025 een unieke combinatie van duurzaamheid, precisie en veelzijdigheid. Of het nu voor zakelijk gebruik, spaarkaarten of andere toepassingen is, deze stempel staat garant voor consistente, hoogwaardige resultaten. Kies uw favoriete inktkleur en ontwerp eenvoudig uw stempel met onze online opmaakmodule.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 46025

Inktkussentje Trodat E/46025

Kleiner model  afdrukformaat Ø19mm Trodat Printy 46019

Groter model afdrukformaat Ø30mm Trodat Printy 4630

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.