Trodat Printy 46050

Trodat Printy 46050, zelfinktende ronde stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø50mm

51,27 Excl. btw
62,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ronde Trodat Printy 46050

 

Trodat 46050 ronde stempel bestellen. 
Rond afdrukformaat Ø 50 mm (9 regels). Mooie stempel voor tekst en logo. Trodat stempels bestellen met ingebouwd inktkussen. Keuze uit stempelinkt kleuren: Zwart, Blauw, Rood of Groen. De Trodat serie kan 4.000 tot 7.000 afdrukken aan met maar 1 stempelkussen. Stempelkussen op? Bestel dan gewoon een nieuw kussentje. Deze Trodat stempel is inclusief stempelkussen en rond tekstplaatje (Stempelplaatje).

 

Ontdek de Unieke Trodat Printy 46050

De Trodat Printy 46050, een stempel die uitblinkt in gebruiksgemak en duurzaamheid:

  • Vernieuwbaar Stempelplaatje: Pas uw stempel moeiteloos aan door het stempelplaatje te vernieuwen, zodat het altijd aansluit bij uw behoeften.
  • Slimme Online Ontwerpmogelijkheden: Met de online ontwerptool creëert u moeiteloos uw eigen stempelontwerp. Een echte afdrukproef geeft u volledige controle over het eindresultaat.
  • Robuust en Duurzaam Ontwerp: Het compacte ontwerp en de hoogwaardige materialen maken de Trodat Printy 46050 duurzaam en bestand tegen intensief gebruik.
  • Transparant Onderste Gedeelte: Dankzij het transparante onderste gedeelte positioneert u uw stempelafdruk nauwkeurig en precies waar u het wilt hebben.
  • Morsvrij Inktkussentje Wisselen: Het inktkussentje kan worden vervangen zonder te morsen, waardoor uw stempel schoon en efficiënt blijft.
  • Milieubewust Ontwerp: Trodat's toewijding aan het milieu komt tot uiting in de CO2-neutrale status van alle Trodat bestsellers, inclusief de Printy 46050.

 

Personaliseer uw afdrukken met Trodat 46050

De Trodat 46050 biedt een ongekende vrijheid bij het afdrukken. Met een indrukwekkend maximum afdrukformaat van Ø50mm of 9 regels tekst kunt u moeiteloos tekst, logo's of een combinatie van beide afdrukken.

 

Inktkussentjes in kleur voor de Printy 46050

Maak een persoonlijk statement door uw favoriete inktkleur te kiezen voor de Printy 46050. Of het nu zwart, blauw, rood of groen is, de op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor diverse papiersoorten zonder gladde coating-laag. Bovendien voldoet de zwarte inkt aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798.

 

Eenvoudig Onderhoud voor Langdurig Plezier

Het vervangen van het stempelplaatje is een fluitje van een cent, waardoor uw stempel altijd up-to-date blijft. Bestel extra inktkussentjes (E/46050) om de levensduur van uw stempel te verlengen. De op waterbasis gebaseerde inkt is vriendelijk voor diverse papiersoorten zonder gladde coating-laag.

In conclusie biedt de Trodat Printy 46050 niet alleen ongeëvenaarde afdrukmogelijkheden, maar ook gebruiksgemak en duurzaamheid. Deze stempel is uw veelzijdige metgezel in zowel zakelijke als creatieve omgevingen, waardoor uw stempelervaring op unieke wijze wordt verrijkt.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 46050

Inktkussentje Trodat Printy 46050

Kleiner model Ø50mm Trodat Printy 46045

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.