Trodat Printy 4645

Trodat Printy 4645, zelfinktende ronde stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø45mm

41,19 Excl. btw
49,84 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de efficiëntie van de Trodat Printy 4645

 

Welkom bij de wereld van Trodat Printy 4645, waar functionaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid hand in hand gaan. Hier onthullen we gedetailleerde informatie over deze opmerkelijke stempel, met aandacht voor voordelen, afdrukformaten, kleurkeuzes en andere kenmerken.

Rond afdrukformaat Ø 45 mm (9 regels). Mooie stempel voor tekst en logo. Trodat stempels bestellen met ingebouwd inktkussen. Keuze uit stempelinkt kleuren: Zwart, Blauw, Rood of Groen. De Trodat serie kan 4.000 tot 7.000 afdrukken aan met maar 1 stempelkussen. Stempelkussen op? Bestel dan gewoon een nieuw kussentje. Deze Trodat stempel is inclusief stempelkussen en rond tekstplaatje (Stempelplaatje).

 

De Trodat Printy 4645 voordelen op een rij

Laat ons uw stempelervaring verrijken met de Trodat Printy 4645, waar gebruiksgemak en veelzijdigheid de boventoon voeren. Hier zijn enkele unieke voordelen die deze stempel onderscheiden:

Vlotte Stempelplaatvervanging: Een stempelplaatje vervangen was nog nooit zo eenvoudig. Pas teksten of logo's moeiteloos aan zonder gedoe.

Veelzijdig Afdrukformaat: Geniet van de vrijheid van een maximaal afdrukformaat van Ø45 mm of 7 regelteksten, zodat u ruimte hebt voor uw persoonlijke ontwerpen.

Kleurrijke Expressie: Kies uit inktkussentjes in verschillende kleuren, waaronder zwart, blauw, rood en groen. De op waterbasis gebaseerde inkt zorgt voor levendige en duurzame afdrukken op diverse papiersoorten.

Slim Online Ontwerpen: Gebruik onze intuïtieve online ontwerptool om uw stempel naar wens vorm te geven. Print een ware grootte drukproef voor een nauwkeurige beoordeling van uw ontwerp alvorens te bestellen.

 

Trodat 4645 met logo

Ontdek de veelzijdigheid van de Trodat Printy 4645 met een maximaal afdrukformaat van Ø45 mm of 7 regelteksten. Niet alleen tekst, maar ook logo's kunnen op het stempelplaatje worden toegevoegd, waardoor het een perfecte keuze is voor zakelijke doeleinden.

 

Printy 4645 met een nauwkeurige positionering

Het stevige, compacte ontwerp van de Trodat Printy 4645, gemaakt van duurzame materialen, zorgt voor een robuuste stempelervaring. Dankzij het doorzichtige gedeelte onderaan de stempel positioneert u afdrukken nauwkeurig, waar u ze wilt hebben. Het inktkussentje vervangen kan moeiteloos worden gedaan zonder inkt op uw handen achter te laten.

 

Maak een bewuste keuze met de CO2-neutrale Trodat Printy 4645

Maak een bewuste keuze met de CO2-neutrale Trodat Printy 4645, en kies voor een milieuvriendelijke stempeloplossing. De stempelinkt op waterbasis in zwart voldoet aan de archiveringsnormen van DIN ISO 11798. Met een snelle levertijd van slechts 1 werkdag kunt u binnen de kortste keren genieten van uw persoonlijke stempel.

Kortom, de Trodat Printy 4645 is niet zomaar een stempel; het is uw toegangspoort tot hoogwaardige, veelzijdige en milieubewuste stempeloplossingen. Ontdek de efficiëntie van Trodat en geef uw stempelwerk een upgrade.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4645

Inktkussentje E/4645

Model groter Ø42mm Trodat Printy 4642

Model groter Ø50mm Trodat Printy 46050

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.