Trodat stempels

De zelf-inktende stempels van het Oostenrijkse merk Trodat zijn van hoge kwaliteit en klimaatneutraal geproduceerd.

Veel ondernemers werken graag met de populaire modellen Trodat Printy en Trodat Professional. Met elk exemplaar is het namelijk mogelijk om duizenden stempelafdrukken te maken. Wij leveren Trodat stempels in verschillende uitvoeringen, maten en vormen. U kunt kiezen uit vier kleuren inkt: zwart, blauw, groen en rood. Het stempel is te voorzien van een tekst, uw logo of een afbeelding. Ook voor een nieuw Trodat stempelkussen, stempelplaatje en Trodat stempelkussen kunt u bij ons terecht.

☑️ Kies het juiste type stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Trodat stempels

Stempel Trodat Printy

Op bijna ieder kantoor zult u het kunststof stempel Trodat Printy vinden. Dit type stempel geniet een enorme populariteit vanwege de compacte vormgeving, het lage gewicht en de nauwkeurige werking. Het heeft een eigen inktkussen en is op een milieuvriendelijke wijze gemaakt. Stempel met Trodat Printy en u wilt nooit meer wat anders, echt waar. Dit kleine en lichte Trodatstempel heeft een ontwerp dat u helpt om uw stempelafdruk heel precies op de juiste plek te zetten. Indien u het inktkussen wilt verwisselen, is dat heel eenvoudig dankzij twee speciale gripzones. Hiermee is het mogelijk om het kussen te vervangen zonder vieze vingers te krijgen. U raakt het inktgedeelte namelijk niet aan. Op de stempelplaat van dit Trodatstempel is ruimte voor meerdere regels tekst en/of een afbeelding. U kunt kiezen uit vier vormen: vierkant, rechthoek, rond of ovaal. Het is ook mogelijk om deze Trodat stempels te bestellen als datumstempel.

Trodat Professional stempel

Zoekt u een extra robuust Trodatstempel? Kies dan voor Trodat Professional. Deze metalen variant heeft een modern design en is zeer betrouwbaar. Het ligt goed in de hand en dat maakt het stempelen gemakkelijk. Met deze topper zet u stempelafdrukken van de beste kwaliteit. Het professionele Trodat stempel heeft verder een ingebouwd stempelkussen dat eenvoudig om te wisselen is voor een ander exemplaar. De greepzone is namelijk voorzien van een antislipeffect. Deze duurzaam geproduceerde Trodat stempels zijn leverbaar met een rechthoekige of ronde stempelplaat.

 

Trodat stempelkussen vervangen

Een Trodat stempelkussen is beïnkt met zeer geconcentreerde inkt. Het oppervlak is microporeus en dit garandeert dat u iedere keer een heldere en scherpe afdruk kunt zetten. De inkt wordt prachtig gelijkmatig verdeeld en loopt niet uit. Het stempelkussen zelf zal bovendien niet uitdrogen. Is het stempelkussen van uw Trodat stempel op? Bestel dan via onze webshop gewoon een nieuw reservekussentje. De vervanging van het Trodat stempelkussen is een fluitje van een cent. Dankzij het ingenieuze ontwerp met greepzones is het mogelijk om hierbij schone handen te houden. De Trodatkussens zijn geschikt voor Printy, Professional en Mobile Printy. Het zijn technologisch geavanceerde producten waar u onder bijna elke omstandigheid op kunt rekenen. Elk onderdeel is het resultaat van jarenlang onderzoek en testen.

Nieuwe stempelplaat voor uw Trodat stempel

Op een bepaald moment kan het nodig zijn het stempelplaatje van uw Trodat stempels te vervangen. Wellicht is het versleten of zijn de gegevens op het stempel verouderd. Dan is het tijd voor een nieuw exemplaar. Via ons kunt u daarom ook een nieuwe tekstplaat bestellen. Het is slim om op hetzelfde moment ook meteen een nieuw inktkussen te kopen, want in het oude kussen is eigenlijk altijd het vorige stempelontwerp ingesleten. Dit kan minder mooie afdrukken van uw nieuwe stempel opleveren. Het nieuwe ontwerp raakt dan namelijk niet overal het oude stempelkussen even goed. Voor een optimaal resultaat is het kortom aan te bevelen om zowel het tekstplaatje als het inktkussen van uw Trodat stempel te vervangen.

 

Trodat stempel bestellen

Waardeert u kwaliteit als het om uw bedrijfsstempels gaat? Kies er dan voor om Trodat stempels te bestellen. Met deze eerste klas stempels zit u gegarandeerd goed. Via onze webshop is het eenvoudig om uw eigen ontwerp aan te leveren of online aan te maken. Hiervoor vindt u diverse handige templates op onze website. Deze kunt u via de online ontwerptool gemakkelijk invullen en aanpassen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk uw eigen adres, een telefoonnummer of een plaatje in te voeren. Ook het toevoegen van een kader of een lijn is zo gepiept. Een Trodat stempel bestellen is bij ons dus gauw geregeld. Wij zorgen voor een snelle levering.