Wax stempel

De firma Kantoorstempels.nl is het walhalla voor liefhebbers van waxstempels. Met deze authentieke stempel kunt u uw documenten extra chique maken. Bij ons kunt u uw waxstempel helemaal zelf ontwerpen naar uw wens. Wij maken de gravures op maat waardoor u een eigen waxstempel heeft met eigen ontwerp én van top kwaliteit! 

Stempel wax? Ook dan gaat u naar Kantoorstempels.nl. Nergens anders is een wax stempel kopen en een wax stempel laten maken zo eenvoudig.

 

Bovendien krijgt u de mogelijkheid om een stempel volledig naar eigen wens te personaliseren. Kantoorstempels.nl maakt de tekstplaatjes en de stempels zelf en ze kunnen worden voorzien van datum, een cijferband of een logo. Niets is onmogelijk bij de specialist in Eindhoven, die het u mogelijk maakt om uw eigen ontwerp te uploaden en zo een persoonlijke stempel te laten maken.

Stempels maken gebeurt overigens voor het grootste gedeelte nog met de hand. De mensen die er werken mag u dan ook nog echte vakmensen noemen. En toch kunt ook u met behulp van de duidelijk instructies op de website prima zelf een stempel ontwerpen.

 

Wax stempel zelf ontwerpen

Een wax stempel maken c.q. ontwerpen doet u gewoon zelf bij Kantoorstempels.nl. Nooit eerder was het zo eenvoudig om een gepersonaliseerde wax stempel in uw bezit te krijgen en nergens anders is een wax stempel ontwerpen zo gemakkelijk. Daardoor komt een wax stempel met logo binnen handbereik. Bij Kantoorstempels weten ze precies hoe ze een stempel moeten maken, want dat doen ze al vanaf 1993.

Bovendien kunt u niet alleen snel een wax stempel zelf ontwerpen maar wij kunnen deze ook snel leveren. Want als u vandaag uw wax stempel bestelt, dan heeft u deze met een beetje geluk morgen al in huis. Sterker nog; als u uw wax stempel of de stempel wax nog eerder wilt, dan is het eveneens mogelijk uw stempels af te halen bij Kantoorstempels in Eindhoven.

Uw wax stempel online ontwerpen gaat heel gemakkelijk met behulp van het gratis online opmaakprogramma op de webshop van Kantoorstempels. Als u voor uw gepersonaliseerde wax stempels bestanden wilt uploaden, zorg er dan wel voor dat het te uploaden bestand een BMP, TIF(F), PDF of AI/EPS is. Zorg er eveneens voor dat er sprake is van een resolutie van tenminste 600 dpi.

 

Wax stempel maken

De wax stempel wordt gemaakt met de geavanceerde CNC machine. Dit samen met ons vakmanschap garandeerd een uitstekende kwaliteit. Want behalve een gepersonaliseerde wax seal stempel leveren wij ook de enige echte Gutenberg lakstaven!

Bewaar de wax seal stempel in de koelkast. Waarom vraagt u? Als u de wax seal stempel in de hete wax drukt, is het beter dat deze koud is zodat de wax sneller gaat stollen. Hierdor krijgt u dan een mooiere afdruk in de wax. 

Het gratis online ontwerptool is voorzien van alle mogelijkheden voor het ontwerpen van uw wax stempel. Ook wat dat betreft kan er dus eigenlijk niets misgaan.

 

Iedereen een wax stempel set

Een wax stempel set met logo, het hoort er gewoon bij als u een eigen bedrijf hebt. Een wax stempel set laten maken bij Kantoorstempels is behalve gemakkelijk ook een zeer vriendelijk proces dat als vanzelf gaat. En mocht u er online nou niet uitkomen, dan kunt u altijd terecht bij de uitstekende klantenservice van de stempelmaker uit Eindhoven.

Daar kunnen ze u altijd verder helpen. Bij het gehele proces kan u tevens een eigen account aanmaken, iets dat handig is als u later nog eens een wax stempel set gaat bestellen. Verplicht is een account overigens niet.

Hoewel er dus sprake is van puur handwerk, weet men bij Kantoorstempels kwaliteit met snelheid te combineren. Als u vandaag besteld en de wax stempel voor 15.00 uur bestelt dan zorgen wij ervoor dat u binnen enkele dagen uw bestelling in huis heeft. Afhalen is zoals gezegd ook een optie als u nog sneller wilt.

 

Wax stempel kopen

Wij leveren alleen kwaliteit en een Nederlands product. Echt vakmanschap! Een waxstempel wordt vaak gebruik voor oorkondes, diploma’s, op een enveloppe of een wenskaart en zo zijn er nog veel meer redenen op te noemen om een waxstempel aan te schaffen. Koop daarbij altijd kwaliteitslak. Niet die goedkope lak die soms heel goedkoop aangeboden wordt en meestal zwart wordt bij het gebruik. Wilt u een mooie lakzegel maken koop dan de enige echte Gutenberg lakstaven stempel wax. Dat is kwaliteit! Daar maakt u een mooie lakzegel mee en is nog in verschillende kleuren te verkrijgen ook. Wij hebben deze stempel wax op voorraad. Vergeet niet dat een mooie waxstempel in combinatie met stempel wax van Gutenberg ook een heel mooi en origineel cadeau is.

U weet echt niet wat u ziet. Zo biedt Kantoorsstempels niet alleen stempels die u vaak gebruikt op kantoor of binnen uw bedrijf, u koopt er ook heel bijzondere stempels als bijvoorbeeld Ex libris stempels, net als brandstempels, lakstempels, preegstempels, swingstempels, leerstempels en slagstempels. Daarmee is het werkelijk unieke aanbod van Kantoorstempels helemaal af. De specialist in stempels biedt u voldoende mogelijkheden om de stempels te betalen.

Dit kan met onder andere iDeal, MasterCard, Bancontact en Visa. Niets staat het bestellen en ontwerpen van een eigen stempel dus nog in de weg. Want bij Kantoorstempels kan echt alles. Wij worden niet voor niets dé stempel specialist van Nederland genoemd.

Als u dus uw eigen bedrijfsstempel wilt aanschaffen, dan doet u dat vandaag nog voor 15.00 uur. Dan zet u namelijk morgen al uw eerste stempelafdruk!