Zegel stempel

Met een zegel stempel kun u van alles voorzien van een mooie lakzegel

Met een lakzegel stempel kunt u uitnodigingen, kerstkaarten en oorkondes net dat beetje extra geven. Hierdoor vallen uw brieven goed op tussen de stapels post die uw klanten ontvangen. Bovendien zorgt een lakzegel ervoor dat uw post er officieel en professioneel uitziet. Bestel uw zegel stempels bij Kantoorstempels.nl:

☑️ Kies het juiste formaat zegel stempel uit en klik daar op.

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden.

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening.

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag.

 

Bekijk al onze zegel stempels
 

Goud, zilver en bronzen lakstaven

Eigen lakzegel stempel ontwerpen

Met een gepersonaliseerde zegel stempel kunt u uw eigen unieke afdruk in zegellak creëren. U laat uw bedrijf opvallen door met de persoonlijke lakzegel te laten zien hoe uniek uw bedrijf is. 

  1. Allereerst beslist u welk formaat lakstempel u wilt bestellen. De kleinste stempel in ons assortiment heeft een doorsnede van 15 millimeter, de grootste is 45 millimeter.
  2. Vervolgens maakt u een ontwerp voor op de zegelstempel. Voeg tekst toe in verschillende lettertypes en voeg eventueel uw logo toe. Of u maakt helemaal een eigen ontwerp, dat u direct kunt uploaden bij uw bestelling.
  3. Om zeker te weten dat uw ontwerp goed is kunt u een drukproef uitprinten. Als u toch twijfelt, neem dan even contact met ons op. Dan helpen onze experts van de klantenservice u graag verder!

 

De kwaliteit van onze zegel stempels

Als u een zegelstempel bij ons bestelt, kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit. Het handvat van de stempel is uitgevoerd in gelakt mahoniehout en de voet van de stempel is van glimmend messing. Hierdoor heeft de stempel een prachtige luxe uitstraling. Uw ontwerp wordt met zorg overgebracht op de stempel, zodat het resultaat aan uw wensen zal voldoen. 

Bestel een losse lakstempelhouder en gravure of ga voor een handige complete lakstempel set.
 

Lakzegel stempel schoonmaken

Om uw stempel in goede conditie te houden, is het belangrijk om hem direct na gebruik grondig schoon te maken. Als de zegellak (of wax) nog warm is kunt u het eenvoudig met een doekje verwijderen. Indien er toch nog resten op de stempel achterblijven, kunt u de messing voet in heet water houden om de wax zacht te maken en gemakkelijk te verwijderen.

Gebruik van een zegel stempel: voor een persoonlijke touch en exclusiviteit

Een zegelstempel biedt talloze mogelijkheden om voorwerpen te voorzien van een prachtige lakzegel. 

  • Geef uw bedrijfsfeest of open dag een bijzondere uitstraling door de uitnodigingen te verzegelen met een zegel.
  • Een lakzegel zal uw brief laten opvallen tussen andere enveloppen, waardoor de ontvanger deze sneller zal openen en lezen. Met een zegelstempel voorzien van uw eigen logo wordt meteen duidelijk dat de post van uw bedrijf afkomstig is.
  • Het is ook een prachtige toevoeging aan oorkondes en diploma's, waardoor deze een persoonlijk en officieel karakter krijgen.
  • Of toon uw waardering en steun aan uw personeel door met kerst een persoonlijke brief te sturen, uiteraard verzegeld met uw lakzegel. Ook op het kerstdiner kan een lakzegel op het menu een elegant detail toevoegen.
  • Bovendien kunt u uw relatiegeschenken een extra exclusieve uitstraling geven met een lakzegel.

Ontdek de veelzijdigheid en unieke mogelijkheden van een zegel stempel voor een persoonlijke touch en exclusiviteit in al uw communicatie en attenties. Bestel vandaag nog uw eigen zegelstempel met logo en geef uw post en geschenken een onvergetelijke uitstraling!