Zegel stempel

Als u uw correspondentie iets extra’s wilt geven, kijk dan eens naar lakzegels.

Met onze zegel stempels kunt u uw uitnodigingen, kerstkaarten en oorkondes net dat beetje extra geven. Hierdoor vallen uw brieven goed op tussen de stapels post, die uw klanten ontvangen. Bovendien zorgt een lakzegel ervoor, dat uw post er officieel en professioneel uit ziet. Bovendien kunt u met de stempel een zegel plaatsen op veel zaken plaatsen dan alleen post. Wij zorgen graag voor inspiratie.

☑️ Kies het juiste type zegel stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw zegel stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Uw eigen wax zegel stempel ontwerpen

Door uw eigen wax zegel stempel te ontwerpen kunt u uw unieke lakzegel creëren. Uw bedrijf is uniek en dat kunt u uiten door een persoonlijke lakzegel te gebruiken. Allereerst beslist u welk formaat lakstempel u wilt bestellen. De kleinste zegel stempel in ons assortiment heeft een doorsnede van 15 millimeter, de grootste is 45 millimeter. Vervolgens maakt u een ontwerp voor op de zegelstempel. U kunt tekst toevoegen in verschillende lettertypes en uw logo. Of u maakt helemaal een eigen ontwerp, dat u direct kunt uploaden bij uw bestelling. Om zeker te weten, dat uw ontwerp goed is voor de zegel stempel kunt u een drukproef uitprinten. Als u toch twijfelt, dan helpen onze experts van de klantenservice u graag verder.

 

De kwaliteit van onze zegel stempels

Als u uw zegelstempel bij ons bestelt, dan bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Het handvat van de stempel is uitgevoerd in gelakt mahoniehout en de voet van de stempel is van glimmend messing. Hierdoor heeft de stempel zelf al een prachtige luxe uitstraling. Uw ontwerp wordt met zorg overgebracht op de stempel, zodat het resultaat aan uw wensen zal voldoen. Om uw stempel in goede conditie te houden maakt u hem direct na gebruik goed schoon. Als de wax nog warm is, kunt het eenvoudig met een doekje verwijderen. Als er toch resten aan de stempel zitten, dan kunt u door de messing voet in heet water te houden de wax weer zacht maken, zodat u alles gemakkelijk kunt verwijderen.

Waarvoor kan ik een zegel stempel gebruiken?

Met uw zegelstempel kun u van alles voorzien van een mooie lakzegel. Plaats met uw stempel zegel op de uitnodiging voor uw bedrijfsfeest of uw open dag. Door het lakzegel valt uw brief op tussen alle andere enveloppen, waardoor de ontvanger uw post sneller zal lezen dan andere brieven. Doordat u een zegel stempel gebruikt met uw eigen logo, is het bovendien direct duidelijk, dat de post van u afkomstig is. Maar een lakzegel is niet alleen een mooie toevoeging aan uw correspondentie. U kunt het ook gebruiken om oorkondes en diploma’s een persoonlijk en officieel uiterlijk te geven. Als u uw personeel een compliment of steun in de rug wilt geven, dan kunt u met kerst een persoonlijk brief sturen, uiteraard voorzien van uw lakzegel. Een lakzegel op het menu is ook een mooi detail voor bij het kerstdiner. Uw relatiegeschenken kunt u met een lakzegel extra exclusief maken. Als u met uw stempel een zegel plaatst op de verpakking van het relatiegeschenk, zal de ontvanger zich extra speciaal voelen door de persoonlijke aandacht, die u aan het geschenk hebt gegeven.