Colop Printer 20 GL

Colop Printer 20 GL

Colop Printer 20 Green Line. Duurzame milieuvriendelijke stempel voor niet teveel tekst.

Meer informatie

Afdrukformaat: 38 x 14mm

21,03 Excl. btw
25,45 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de Colop Printer 20 Green Line: De Perfecte Stempel voor Milieubewuste Afdrukken

Colop Printer 20 GREEN LINE bestellen (inclusief stempelkussentje). De kleinste stempel van de Green Line serie, 38 x 14 mm. Goed voor 4 tekstregels en gratis online je stempelplaatje opmaken.

 

Colop 20 Green line voor een duurzame toekomst

De Colop Printer 20 Green Line is een stempel die niet alleen efficiënt en betrouwbaar is, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst. Met deze zelf-inktende stempel kun je afdrukken maken van hoge kwaliteit, terwijl je tegelijkertijd het milieu spaart. Lees verder om alles te weten te komen over de opvallende kenmerken van de Colop Printer 20 Green Line.

Een van de belangrijkste voordelen van de Colop Printer 20 Green Line is het afdrukformaat. Met zijn compacte ontwerp kun je moeiteloos duidelijke en scherpe afdrukken maken, of het nu gaat om bedrijfsinformatie, contactgegevens of gepersonaliseerde logo's. Met deze stempel zorg je altijd voor een professionele uitstraling.

Wat de Colop Printer 20 Green Line nog specialer maakt, is het gebruik van inkt op waterbasis. Dit betekent dat de stempelafdrukken niet alleen levendig en scherp zijn, maar ook milieuvriendelijk. Door te kiezen voor deze stempel draag je bij aan het verminderen van schadelijke chemicaliën en het bevorderen van duurzame praktijken.

 

Printer 20 Green Line voor een tekstwissel

Een ander handig kenmerk van de Colop Printer 20 Green Line is de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als de tekst niet meer correct is of als je een andere boodschap wilt overbrengen, hoef je niet een hele nieuwe stempel aan te schaffen. Gewoon het tekstplaatje vervangen en je bent klaar om verder te gaan. Dit bespaart niet alleen geld, maar minimaliseert ook afval en bevordert een circulaire economie.

De duurzaamheid van de Colop Printer 20 Green Line wordt verder benadrukt door zijn efficiëntie. Het inktkussentje in de stempel kan tot wel 4000 tot 7000 afdrukken meegaan, afhankelijk van het gebruik. Dit betekent minder inktverbruik en minder frequente vervanging van inktkussens. Het resultaat is een kosteneffectieve oplossing die zowel jouw portemonnee als het milieu ten goede komt.

Naast de efficiëntie en duurzaamheid, draagt de Colop Printer 20 Green Line ook bij aan een groenere wereld door zijn productieproces. Deze stempel is gemaakt van ongeveer 80% gerecycled materiaal, waardoor waardevolle grondstoffen worden bespaard. Bovendien wordt de resterende CO2-uitstoot gecompenseerd, waardoor de stempel volledig CO2-neutraal is. Met de Colop Printer 20 Green Line maak je een bewuste en verantwoorde keuze voor het milieu.

Kies voor de Colop Printer 20 Green Line en ontdek de perfecte combinatie van kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid. Maak indruk met heldere afdrukken, minimaliseer jouw ecologische voetafdruk en draag bij aan een groenere toekomst. Probeer vandaag nog de Colop Printer 20 Green Line en ervaar zelf de voordelen van milieubewuste stempelafdrukken.

 

Tekstplaatje Colop Printer 20

Inktkussentje Colop Printer 20

 

Andere populaire formaten van de Colop Printer:

Colop Printer 30 Green Line – afdrukformaat 26x10mm

Colop Printer 40 Green Line – afdrukformaat 38x14mm

Colop Printer 50 Green Line – afdrukformaat 47x18mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.