Trodat Professional 5200

Trodat Professional 5200

Afdrukformaat: 41 x 24mm

50,84 Excl. btw
61,52 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de Trodat Professional 5200

Welkom bij de wereld van kantoorstempels, waar de Trodat Professional 5200 zich onderscheidt als de onbetwiste leider in veelzijdigheid en duurzaamheid. Deze stempel is ontworpen voor kantooromgevingen en biedt talloze mogelijkheden met een maximale afdrukafmeting van 41x24mm of 6 regels tekst. 

 

Geavanceerde functionaliteiten van de Professional 5200

Te wisselen stempelplaatje: Met het gemak van een eenvoudige vervanging van het stempelplaatje past u de tekst snel en flexibel aan, waardoor uw kantoorprocessen efficiënter worden.

Maatwerk inktkussentjes (E/5200): Verleng de levensduur van uw Professional 5200 en bespaar kosten door afzonderlijke inktkussentjes aan te schaffen voor een vlekkeloze stempelervaring.

Geschikt voor diverse papiersoorten: De op water gebaseerde inkt maakt de Trodat Professional 5200 ideaal voor alle (niet gladde) papiersoorten zonder glanzende coating, waardoor u veelzijdig kunt stempelen op kantoor.

 

Uniek ontwerp met de Professional 5200 voor kantoor

Laat uw kantooridentiteit tot leven komen met de online ontwerpmogelijkheden van de Professional 5200. Beoordeel uw ontwerp met een drukproef op ware grootte, waarna u met slechts enkele klikken uw stempelbestelling plaatst.

 

Ongeëvenaarde Duurzaamheid van Trodat Professional 5200

Compact en betrouwbaar ontwerp: Het robuuste en compacte ontwerp, vervaardigd uit duurzame materialen, maakt de Trodat Professional 5200 tot een betrouwbare metgezel voor dagelijks kantoorwerk.

Nauwkeurige positionering: Het transparante vlak onderaan de stempel biedt een nauwkeurige positionering, waardoor u elke afdruk perfect plaatst, wat essentieel is voor professioneel ogende documenten.

Eco-vriendelijk: Als onderdeel van de CO2-neutrale Trodat bestsellers draagt de Professional 5200 bij aan een groenere kantooromgeving.

 

Innovatieve inktkenmerken Trodat 5200

De op water gebaseerde inkt van de Trodat Professional 5200 is beschikbaar in 

  1. zwart
  2. blauw
  3. rood
  4. groen

en geschikt voor diverse papiersoorten. Voor glad papier raden we een handstempel met sneldrogende inkt, zoals het StazOn inktkussen, aan voor vlekkeloze kantoorgebruik.

In conclusie biedt de Trodat 5200 een geavanceerde kantoorstempelervaring. Met aanpasbare functionaliteiten, moeiteloos ontwerpbeheer en duurzame betrouwbaarheid is deze stempel een onmisbaar instrument voor kantoren die streven naar efficiëntie en professionaliteit. 

Ontdek wat de Trodat Professional 5200 voor uw kantoor kan betekenen - een stempel die werkt zoals u dat wilt.

 

Kleiner model 41x24mm: Colop Classic 2100

Groter model 56x26mm: Trodat Professional 5204

Houten handstempels en StazOn stempelkussen

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.