Trodat Printy 4914

Trodat Printy 4914

Trodat Printy 4914, zelfinktende stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 63 x 25mm

32,24 Excl. btw
39,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Trodat Printy 4914: De veelzijdige zelf-inktende stempel die indruk maakt

Afdrukformaat 63 x 25 mm (6 regels). Mooie stempel voor tekst of logo. Trodat stempels bestellen met ingebouwd inktkussen. Keuze uit stempelinkt kleuren: Zwart, Blauw, Rood of Groen. De Trodat serie kan 4.000 tot 7.000 afdrukken aan met maar 1 stempelkussen. Stempelkussen op? Bestel dan gewoon een nieuw kussentje. Deze Trodat stempel is inclusief stempelkussen en tekstplaatje (Stempelplaatje).

 

 

Trodat 4914 voor tekst en logo

Maak kennis met de Trodat Printy 4914, de perfecte stempel voor al je afdrukbehoeften. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare metgezel voor zakelijke documenten of een handig hulpmiddel wilt voor persoonlijk gebruik, deze zelf-inktende stempel biedt de oplossing. Laten we eens kijken naar de opmerkelijke kenmerken die de Trodat Printy 4914 tot een echte blikvanger maken.

Met een afdrukformaat van 38 x 14 millimeter biedt de Trodat Printy 4914 voldoende ruimte om belangrijke informatie over te brengen. Of het nu gaat om je bedrijfsnaam, contactgegevens of een gepersonaliseerde boodschap, deze stempel staat garant voor scherpe en duidelijke afdrukken. Maak een professionele indruk op elk document dat je onder ogen krijgt.

Wat de Trodat Printy 4914 echt onderscheidt, is de keuze aan levendige inktkleuren. Of je nu de voorkeur geeft aan de tijdloze elegantie van zwarte inkt of een opvallende kleur zoals rood, blauw of groen wilt gebruiken, deze stempel heeft het allemaal. Bovendien maakt de inkt op waterbasis niet alleen indruk met zijn heldere resultaten, maar is hij ook milieuvriendelijk.

Een handige eigenschap van de Trodat Printy 4914 is de mogelijkheid om het tekstplaatje eenvoudig te vervangen. Als je boodschap verandert of als je behoefte hebt aan een nieuwe tekst, hoef je alleen maar het tekstplaatje aan te passen. Dit bespaart tijd en kosten, waardoor de stempel zich aanpast aan jouw behoeften en flexibiliteit biedt.

 

Printy 4914. werkt efficiënt en effectief zonder onderbrekingen

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de Trodat Printy 4914. Het hoogwaardige inktkussentje is ontworpen om 4000 tot 7000 afdrukken mee te gaan. Dit betekent dat je langdurig kunt vertrouwen op consistente prestaties zonder je zorgen te maken over het vervangen van het inktkussentje. Werk efficiënt en effectief zonder onderbrekingen.

Of je nu een drukke professional bent die stempels nodig heeft voor dagelijkse zakelijke taken of een georganiseerde huiseigenaar die documenten ordent, de Trodat Printy 4914 is een betrouwbare keuze. Met zijn veelzijdigheid, opvallende inktkleuren op waterbasis en de mogelijkheid om het tekstplaatje aan te passen, biedt deze stempel een complete oplossing voor al je stempelvereisten.

Wacht niet langer en ontdek de indrukwekkende mogelijkheden van de Trodat Printy 4914. Bestel vandaag nog je eigen exemplaar en ervaar zelf de gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardige prestaties van deze stempel. De Trodat Printy 4914 maakt niet alleen indruk met zijn afdrukken, maar ook met zijn veelzijdigheid en duurzaamheid.

 

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4914

Inktkussentje Trodat Printy 4914

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4910 – afdrukformaat 26x10mm

Trodat Printy 4911 – afdrukformaat 38x14mm

Trodat Printy 4912 – afdrukformaat 47x18mm

Trodat Printy 4913 – afdrukformaat 59x22mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.