Trodat Printy 4911

Trodat Printy 4911

Trodat Printy 4911, zelfinktende stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 38 x 14mm

21,34 Excl. btw
25,82 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Trodat Printy 4911: De veelzijdige zelf-inktende stempel

Trodat 4911 stempel bestellen
Stempel met een formaat van 38 x 14 mm (4 regels). Mooie stempel voor weinig tekst. Trodat stempels bestellen inktkussen zit er al in. Stempelinkt kleuren Zwart of Blauw of Rood of Groen. De Trodat serie kan 4.000 tot 7.000 afdrukken zonder je inktkussen te verwisselen. Inktkussen leeg? Bestel dan gewoon een nieuw kussentje. Deze Trodat stempel is inclusief stempelkussen en tekstplaatje (Stempelplaatje).

 

Trodat 4911 maakt heel veel afdrukken

De Trodat Printy 4911 is een stempel die zichzelf inkt en een onmisbaar hulpmiddel is voor allerlei stempeltoepassingen. Of je nu een professional bent die dagelijks documenten stempelt of gewoon iemand die af en toe een stempel nodig heeft, deze stempel is absoluut de moeite waard. In deze tekst zullen we je uitgebreid informeren over de Trodat Printy 4911, inclusief het afdrukformaat, de beschikbare inktkleuren en de duurzaamheid van het inktkussentje. Bovendien kun je gemakkelijk het tekstplaatje vervangen als je tekst niet langer accuraat is. Het inktkussentje gaat tussen de 4000 en 7000 afdrukken mee, wat zorgt voor langdurig gebruiksgemak. 

De Trodat Printy 4911 onderscheidt zich door zijn compacte formaat met een afdrukformaat van 38 x 14 mm. Dit maakt hem ideaal voor het stempelen van belangrijke informatie, zoals namen, datums of korte berichten. Met scherpe en heldere afdrukken zorgt deze stempel ervoor dat je boodschap altijd duidelijk overkomt op elk type document.

 

Printy 4911 met kleurkeuze ink

Wat de inktkleuren betreft, biedt de Trodat Printy 4911 een scala aan opties om je stempelafdrukken te personaliseren. Je kunt kiezen uit klassieke kleuren zoals zwart, rood, blauw, groen en paars. Deze verscheidenheid stelt je in staat om je stempel een uniek en visueel aantrekkelijk tintje te geven. Bovendien is de inkt op waterbasis, waardoor je geen vlekken hoeft te vrezen wanneer je documenten stempelt.

Een handig kenmerk van de Trodat Printy 4911 is dat je eenvoudig het tekstplaatje kunt vervangen. Mocht de tekst niet langer correct zijn of wil je een nieuwe boodschap stempelen, dan hoef je alleen maar het tekstplaatje te wisselen. Dit bespaart je tijd en kosten, omdat je geen volledig nieuwe stempel hoeft aan te schaffen. Met deze flexibiliteit kun je je stempel aanpassen aan veranderende behoeften en situaties.

Duurzaamheid is een andere troef van de Trodat Printy 4911. Het inktkussentje gaat gemiddeld 4000 tot 7000 afdrukken mee, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. Dit betekent dat je langdurig kunt profiteren van deze stempel voordat het inktkussentje aan vervanging toe is. Daarnaast is de stempel zelf vervaardigd van hoogwaardige materialen, waardoor hij lang meegaat en betrouwbaar blijft, zelfs bij intensief gebruik.

Of je nu op zoek bent naar de Trodat Printy 4911 of een vergelijkbaar model, wij hebben een uitgebreid assortiment aan stempels om aan al je behoeften te voldoen. Onze stempels van topkwaliteit garanderen een optimale stempelervaring en duurzaamheid, inclusief de Trodat 4911 en andere modellen uit de Printy-serie.

Al met al is de Trodat Printy 4911 een veelzijdige keuze als het gaat om zelf-inktende stempels. Met zijn compacte formaat, scherpe afdrukken, beschikbare inktkleuren en duurzaamheid zal deze stempel je nooit in de steek laten. Bekijk ons assortiment en ontdek de perfecte stempel voor al je stempelwerkzaamheden.

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4911

Inktkussentje Trodat Printy 4911

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4910 – afdrukformaat 26x10mm

Trodat Printy 4912 – afdrukformaat 47x18mm

Trodat Printy 4913 – afdrukformaat 58x22mm

Trodat Printy 4914 – afdrukformaat 63x25mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.