Trodat Printy 4913

Trodat Printy 4913

Trodat Printy 4913, zelfinktende stempel. Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 58 x 22mm

29,33 Excl. btw
35,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Trodat Printy 4913: De Ultieme Zelf-Inktende Stempel voor Precieze Afdrukken

Afdrukformaat 58 x 22 mm (6 regels). Mooie stempel voor tekst of logo. Trodat stempels bestellen met ingebouwd inktkussen. Keuze uit stempelinkt kleuren: Zwart, Blauw, Rood of Groen. De Trodat serie kan 4.000 tot 7.000 afdrukken aan met maar 1 stempelkussen. Stempelkussen op? Bestel dan gewoon een nieuw kussentje. Deze Trodat Printy 4913 stempel is inclusief stempelkussen en tekstplaatje (Stempelplaatje).

 

Trodat 4913 voor nauwkeurige en professionele afdrukken

Stap binnen in de wereld van efficiënt stempelen met de Trodat Printy 4913. Deze geavanceerde zelf-inktende stempel is een ware krachtpatser als het gaat om het leveren van nauwkeurige en professionele afdrukken. Of je nu een ondernemer bent die stempels gebruikt voor zakelijke doeleinden of een creatieve ziel met een passie voor personalisatie, de Trodat Printy 4913 zal je versteld doen staan.

Met zijn handige afdrukformaat van 58mm x 22mm biedt de Trodat Printy 4913 voldoende ruimte voor het creëren van heldere en goed leesbare afdrukken. Of je nu een bedrijfsadres, een contactgegevens of een persoonlijke boodschap wilt stempelen, deze stempel levert consistente en scherpe resultaten die indruk maken.

 

Printy 4913 en de voordelen van de inkt

]Wat deze stempel nog interessanter maakt, is de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren inktkussens. Met opties zoals klassiek zwart, zakelijk blauw, opvallend rood en levendig groen, kun je de stempel aanpassen aan jouw eigen stijl en voorkeur. Zo maak je niet alleen een statement met je afdrukken, maar voeg je ook een vleugje persoonlijkheid toe aan elk document.

Een ander voordeel van de Trodat Printy 4913 is het gebruik van inkt op waterbasis. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken of vegen op je afdrukken. De inkt droogt snel en biedt een professionele uitstraling. Bovendien is de inkt op waterbasis milieuvriendelijk, waardoor je met een gerust hart kunt stempelen, wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

De Trodat Printy 4913 is ook uiterst gebruiksvriendelijk dankzij het vervangbare tekstplaatje. Als de tekst niet meer actueel is of als je een andere boodschap wilt overbrengen, hoef je alleen maar het tekstplaatje te vervangen en je bent weer klaar om te stempelen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar zorgt er ook voor dat je altijd de juiste informatie communiceert.

Maar dat is niet alles! Het inktkussentje van de Trodat Printy 4913 is ontworpen om lang mee te gaan. Met een indrukwekkende capaciteit van 4000 tot 7000 afdrukken, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik, kun je op deze stempel vertrouwen voor al je stempelbehoeften. Het duurzame inktkussentje garandeert keer op keer scherpe afdrukken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vroegtijdige vervanging.

Kortom, de Trodat Printy 4913 is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en veelzijdige zelf-inktende stempel. Met zijn perfecte afdrukformaat, kleurrijke inktkussens, waterbasis inkt en handige vervangbare tekstplaatje, brengt deze stempel jouw stempelervaring naar een hoger niveau. Waar wacht je nog op? Ontdek de Trodat Printy 4913 vandaag nog en maak indruk met elke afdruk!

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4913

Inktkussentje Trodat Printy 4913

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4910 – afdrukformaat 26x10mm

Trodat Printy 4911 – afdrukformaat 38x14mm

Trodat Printy 4912 – afdrukformaat 47x18mm

Trodat Printy 4914 – afdrukformaat 63x25mm

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.