Trodat Printy 4910

Trodat Printy 4910

Trodat Printy 4910, zelfinktende stempel. 
Compleet met inktkussentje (kleurkeuze) en tekstplaatje.

Meer informatie

Afdrukformaat: 26 x 9mm

17,65 Excl. btw
21,36 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Trodat Printy 4910: De Duurzame Zelf-Inktende Stempel voor Efficiënt Afdrukken

Afdrukformaat 26 x 9 mm (3 regels). Trodat stempels bestellen met ingebouwd inktkussen. Keuze uit stempelinkt kleuren: Zwart, Blauw, Rood of Groen. De Trodat serie kan 4.000 tot 7.000 afdrukken aan met maar 1 stempelkussen. Stempelkussen op? Bestel dan gewoon een nieuw kussentje. Deze Trodat stempel is inclusief stempelkussen en tekstplaatje (Stempelplaatje).

 

 

Trodat 4910, kleine zelf-inktende stempel

Maak kennis met de Trodat Printy 4910, de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte zelf-inktende stempel. Met zijn indrukwekkende kenmerken en gebruiksvriendelijkheid is de Trodat Printy 4910 dé oplossing voor frequente stempelaars. Ervaar het gemak en de duurzaamheid van deze stempel, speciaal ontworpen om uw afdrukprocessen te vereenvoudigen.

Met een compact afdrukformaat van 26 x 9 mm biedt de Trodat Printy 4910 de ideale ruimte voor het stempelen van namen, initialen, datumstempels en andere korte teksten. Of u nu documenten markeert, enveloppen adresseert of formulieren invult, deze stempel levert consistente en duidelijke afdrukken, elke keer weer.

Een opvallend kenmerk van de Trodat Printy 4910 is de keuze uit diverse kleuren inktkussens. Of u nu de voorkeur geeft aan een opvallende rode afdruk of een formele zwarte afdruk, deze stempel biedt de kleur die past bij uw behoeften. Bovendien is de inkt op waterbasis, wat niet alleen zorgt voor scherpe resultaten, maar ook milieuvriendelijk is. U kunt met een gerust hart stempelen, wetende dat u een duurzame keuze maakt.

De flexibiliteit van de Trodat Printy 4910 wordt versterkt door de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen. Als de tekst niet meer juist is of als u een andere boodschap wilt communiceren, is het eenvoudig om het tekstplaatje te verwisselen. Dit maakt deze stempel veelzijdig en aanpasbaar aan uw veranderende behoeften.

 

Printy 4910 geschikt voor heel veel afdrukken

Wat betreft duurzaamheid is het inktkussentje van de Trodat Printy 4910 geschikt voor 4000 tot 7000 afdrukken, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. Dit betekent dat u niet regelmatig het inktkussen hoeft te vervangen, wat kostenbesparend en milieuvriendelijk is. U kunt blijven stempelen zonder onderbrekingen en genieten van een langdurige stempelervaring.

Kies vandaag nog voor de Trodat Printy 4910 en ontdek zelf de voordelen van deze duurzame zelf-inktende stempel. Met zijn compacte formaat, diverse kleuren inktkussens op waterbasis en de mogelijkheid om het tekstplaatje te vervangen, biedt deze stempel de ultieme oplossing voor efficiënt en professioneel afdrukken.

Bestel nu uw Trodat Printy 4910 en ervaar de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van deze hoogwaardige stempel. 

 

Tekstplaatje Trodat Printy 4910

Inktkussentje Trodat Printy 4910

 

Andere populaire formaten van de Trodat Printy:

Trodat Printy 4911

Trodat Printy 4912

Trodat Printy 4913

Trodat Printy 4914

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.