IBAN BIC stempels

IBAN BIC Stempels laten maken?

Met ingang van 1 februari 2014 hebben we binnen de EU, Zwitserland, Liechtenstein, Noorwegen, IJsland en Monaco verplicht te maken met IBAN (International Bank Account Number) en BIC (Bank Identifier Code of SWIFT-adres). Dit om het betalingsverkeer nog meer duidelijkheid te geven. IBAN is de afkorting van International Bank Account Number. Deze heeft u nodig bij buitenlandse bankoverschrijvingen.

☑️ Kies het juiste type IBAN BIC stempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw stempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw IBAN BIC stempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Administratie stempel colop printer 25

Stempel met IBAN

 

Ieder bestaand bankrekening nummer krijgt een IBAN/BIC code/combinatie. Het is belangrijk om dit op uw briefpapier, rekeningen e.d. te vermelden. Een stempel met deze IBAN combinatie is altijd handig.

 

Hoe is deze IBAN code opgebouwd?

  • de landcode bestaande uit twee letters. De IBAN code bestaat altijd uit een reeks van letters en cijfers en wordt weergegeven in blokken van 4 vooraan te beginnen.
  • controle cijfers
  • bank code
  • het rekeningnummer of rekening identificatie

 

Communiceer het nu met uw klanten met een opvallende stempel op uw drukwerk, huisstijl, briefpapier of factuurpapier. Communiceer uw IBAN en BIC gemakkelijk, snel en flexibel met een opvallende stempel (inktkleur rood). Wat zal opvallen is de opdruk, wanneer de tekst wordt weergegeven in een afwijkende kleur rood of blauw.

Elke tekst stempel kan worden gebruikt als IBAN/BIC stempel. Maar wij adviseren de Colop Printer 15, Colop Printer 25 en de Colop Printer 45 omdat deze stempels langwerpig zijn.