Datumstempel nieuws

Bent u voor uw bedrijf of boekhouding op zoek naar een datumstempel met nieuwe datum?

Voor een stempel met datum bent u in onze webshop aan het goede adres. Wij bieden u de keuze uit kunststof, metalen en standaard datumstempels voor uw bedrijf. Uw zoektocht naar datumstempels bestellen met een nieuwe datum en een jaartalreeks van wel tien jaren, eindigt dan ook op onze site.

☑️ Kies het juiste type datumstempel uit en klik daarop

☑️ In onze “creator” kunt u nu zelf uw datumstempel ontwerpen of uploaden

☑️ Print uw digitale drukproef, check en bestel.

☑️ Betaal gemakkelijk online of op rekening

☑️ Bestel online op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen uw datumstempel dezelfde dag

 

Stempels laten maken met uw ontwerp

Waarom een stempel met datum?

Een datumstempel is altijd doordraaibaar. Omdat er zo'n 10 jaartallen instaan, gaat de stempel lange tijd mee. Een datumstempel komt bij diverse doeleinden van pas. Zo is er bijvoorbeeld de betaald stempel met datum. Hiermee is direct duidelijk dat een binnenkomende of uitgaande nota is betaald. Ga daarom op zoek naar een geschikte stempel betaald met datum in onze webshop. 
 

Betaald stempel met datum

Wilt u niet dat er enige onduidelijkheid ontstaat over een nota of factuur? Dan bestelt u een stempel betaald met datum met behulp van de eenvoudige zoekfilter. Gaat uw voorkeur uit naar een datumstempel zelfinktende? Ook voor een datum zelfinktende stempel zit u bij ons goed. Dit type stempel komt goed van pas bij uw boekhouding en mag daarom niet ontbreken bij uw administratie-accessoires. 

 

Hierom koopt u een stempel met datum in onze webshop

Iedere datumstempel met nieuwe datum die u bestelt bij Kantoorstempels.nl levert u voordelen op. Zo is het altijd mogelijk om een eigen ontwerp te uploaden via de site. Hiermee komt uw logo of tekst duidelijk in beeld. Iedere stempel die u bij ons koopt, wordt gemaakt in onze eigen stempelfabriek. U kunt volledig rekenen op een uitstekende kwaliteit en nette service. Bestelt u vóór 15:00 uur? Dan wordt uw aankoop dezelfde werkdag nog verstuurd.

 

Zelf uw stempelplaatje opmaken met eigen tekst? Kies dan uit de Kunststof datumstempels of de Metalen datumstempels.

Er zijn ook standaard datumstempels met vaste teksten of alleen met datum zonder tekstplaatje.
 

Voor vragen of ondersteuning neemt u natuurlijk contact op met een van onze stempelspecialisten.

Ga direct naar de datumstempels!